Zkrášlení

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
Anne

Zkrášlení

Příspěvek od Anne » 25 lis 2015, 20:41

Dobrý večer,
jsem studentka hotelové školy a se svým přítelem, který taky studuje technickou vysokou školu vlastníme Opel Astra G 1.6, 8V, 62kW. Máme problém s tím, že jsme oba studenti a nejsme na tom finančně nejlíp, jelikož nevyděláváme, respektivě vyděláváme na brigádách, což je nic moc :( Strašně se mi líbí astry, ale vadí mi ty přemrštěné ceny za lakování, proto si to chceme s přítelem nalakovat sami. Je to naše první auto a chceme si ho upravit podle svého, aby nám dlouho vydrželo. Proto se obracím na Vás na zkušené, zda-li by jste mi poradili, jak správně a levně nalakovat auto a taky jak by jste přelakovali červený nárazník, protože náš Oplík je v tmavo-zelené metalíze, ale jen ten nárazník je jiný, proto ho chceme přebarvit na stejnou barvu, jako je celé auto. Náš jeden kamarád si sám lakoval fábií a to mu udělalo na autě nějaké divné fleky a my by jsme se tomu rádi vyhnuli, protože ty fleky vypadají vážně divně :D Také by mě zajímalo, jak by jste vyčistili sklo na světle, jelikož astra není nejmladší, tak taky podle toho vypadají ty světla, nejsou už tak krásně čiré, ale matné.

Reklama

vasekpetr1

Re: Zkrášlení

Příspěvek od vasekpetr1 » 25 lis 2015, 21:11

Ohledně domácího lakování si myslím, že jsou to vyhozené úpeníze a ohledně renovace světlometů si zkus počíst něco třeba zde. Jsou na to různé přípravky, záleží, jak jste zruční a majetní.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.

A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)

Odpovědět