na Astre G mi začalo škrípať riadenie
za studena už pri malom otočení volantom to vydáva slabé škŕkavé zvuky
pri zahriatom motore sa to zosilní, niekedy to až škrípe ako keby sa trel kov o kov
robí to aj za jazdy aj ked vozidlo stojí na mieste
pozeral som hladinu oleja servopohonu a je asi 5mm nad riskou max.
neviete niekdo čo tomu može byť?
dík
vrže řízení na Astre
- Reklama
Re: vrže řízení na Astre
To si ji sniž tu hladinu jinak vylítaj gufera a další věci je tam moc velká tlakpitrtt píše:na Astre G mi začalo škrípať riadenie
za studena už pri malom otočení volantom to vydáva slabé škŕkavé zvuky
pri zahriatom motore sa to zosilní, niekedy to až škrípe ako keby sa trel kov o kov
robí to aj za jazdy aj ked vozidlo stojí na mieste
pozeral som hladinu oleja servopohonu a je asi 5mm nad riskou max.
neviete niekdo čo tomu može byť?
dík
-
skřípání
může to být horní uložení tlumiče, ale zkus taky čepy řízení.
To same jsem měl také,
zkus toto vytoč kola je tam taková plastová kost a chytni jí jestli vrže - občas se zadře a vrže. Výměna je cca za 1500 kč mění se obě.
Nebo zkus tlumič opři se o auto a jestli to vrž z vrchu tak máš rozlomené uložení tlumičů - obvyklestačí promazat a kdzž nepomůže tak výměna.
práci zdar
zkus toto vytoč kola je tam taková plastová kost a chytni jí jestli vrže - občas se zadře a vrže. Výměna je cca za 1500 kč mění se obě.
Nebo zkus tlumič opři se o auto a jestli to vrž z vrchu tak máš rozlomené uložení tlumičů - obvyklestačí promazat a kdzž nepomůže tak výměna.
práci zdar
Aj ja mám problém s vŕzganím od prednej nápravy, prejavuje sa to keď stojím hore alebo dole „čumákom“ a točím volantom. Ten zvuk je podobný vŕzganiu dreva na lodi. Pozerali sme to so švagrom, ale žiadne vôle v čapoch sme nenašli.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Re: vrže řízení na Astre
Keď prestanú soliť cesty, vystriekajte wapkou, kam sa dostanete nad kolesom, prípadne zospodu.
Astra II