Zdravím mám opel astra g 1.6 8V 62kW a posledné týždne cítiť drganie iba na volnobehu a niekedy pri púšťaní spojky pri radení. Pri voľnobehu to nerobí stále len občas drgne s autom ale cítiť to...a ked otvorím kapotu tak vidím ako s ním zadrgá aj ked položím naň ruku tak cítiť ako to robí každých 10 sekund.
A ďalšia vec, neviem či to s tým súvisí....mizne mi olej.....nabehám mesačne 2000km a mesačne zhruba liter musím dolievať pridávam aj fotky kde som našiel mastné miesta. Vďaka za rady .
Drganie auta a miznúci olej
- Reklama
-
Re: Drganie auta a miznúci olej
Motor Z16SE to zadrgnutie nebude robiť ta slavna vačkovka, pripadne blba sviečka,vstrek alebo vnajhoršom RJ. Koľko km to ma v skutočnosti už najazdeno resp. koľko tomu asi tipuješ?
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
Re: Drganie auta a miznúci olej
Na tachaci je 155tisic ale zacinam si mysliet ze ma viac o dost...vnutri to tak necitit to drgnutie len sa obavam aby mi naraz cosi neodislo ale pri zasliapnuti plynu nebadat ziadny rozdiel vo vykone