predná náprava oprava

Brzdy, tlumiče, výfuk, prostě o všem co je pod autem.
Odpovědět
milan366

predná náprava oprava

Příspěvek od milan366 »

Vzhľadom k tomu že som nijakú podobnú skúsenosť na fóre nenašiel tak o tom napíšem.
Strašne mi búchala náprava pri rozbehu alebo pri preraďovaní a to nehovorím o jamách,
Bol som v opel servis Trnava a tam mi oznámili po zaplatení 60 eur že to tak dízle robia
Potom mi niekto poradil silentbloky motora tak som ich všetky vymenil a myslel som si že OK
ale opak bol pravdou ešte sa to zhoršilo.A potom som si podrobnejšie prezrel nápravu a pri dvíhaní
karosérie na hever som zistil že sa podozrivo hýbe nápravnica.Na nej je upevnená prevodka riadenia
a spodné ramená a ešte aj tlmič kmitov motora-silentblok a tak som zistil a opravil príčinu buchotu boli
to silentbloky uchytenia nápravnice v počte kusov-6 v cene 9 eur za kus ,boli úplne vytrhané.
Vybrácie sa prenášali z kolies na karosériu .Teraz je to skoro úplná pohádka lebo ma ešte čaká výmena
tlmičov,mám ich KO Dúfam že s mojou skúsenosťou niekomu pomôžem.
Reklama

jerry mouse

Re: predná náprava oprava

Příspěvek od jerry mouse »

Ja som to robil pred rokom, ale na naše skur.vene cesty očividne okrem vznašadla nič aj tak neobstoji.
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
Odpovědět