DO centrálu problém
DO centrálu problém
zdravím, mám problém..ako tradične sa mi pokazil dialkové ovládanie centrálu resp. nereagujú tlačítka na zopnutie (bolo už pár krát opravovane a baterka to určite nieje)...otázka znie: stačí mi zohnať si klúč z búračky a prehodiť elektroniku alebo to budem musieť nejako zosynchronizovať? a bude to vôbec fungovat? 

2x Astra G X14XE Green&Red Toadstool
Astra G Y20DTH
Astra G Y20DTH
- Reklama
Re: DO centrálu problém
a mas to ted zosynchronizovane??
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
ano, doteraz to fungovalo bez problémov...len mi ráno padlo a už tie tlačítka nefungujú vôbec..
Astra G Y20DTH
Astra G Y20DTH
Spadl ti klíč? jestli se třeba neuvolnila celá baterka, od ní vedou 2 kontakty do elektroniky klíče..
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
áno tak som to myslel...neviem čo píšem lebo som na***tý...baterka sa mi neuvolnila určite.. ked sa mi to pokazilo prvý krát tak som miesto toho originálneho držiaku použil držiak na baterku z PC a ten som priletoval na kábliky takže s baterkou to nemá asi nič spoločné...mám podozrenie že odišiel ten integrovaný obvod čo tam je.. pretože ked zmačknem tlačítko na otvorenie tak nebliká v takých intervaloch ako normálne ale ovela rýchlejšie a ked ho pustím, tak svieti stále..
Astra G Y20DTH
Astra G Y20DTH
Popis postup ako si to zosynchronizoval. Baterku si pouzil rovnaku?pokial blika rychlo nekomunikuje rj
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
tak ako to robia všetci, klúč do zapalovania druhá poloha myslím a zmačknúť tlačítko...odomklo zamklo a fungovalo to...potom mi klúče padli na zem a odvtedy to nefunguje...ono ani nejde o to že to bliká rýchlo, pomaly alebo vôbec...mna skôr zaujma či sa dá vymeniť elektronika z iného klúča a tú nejako zosynchronizovať s rj aby sa dali otvárať dvere(DO) a naštartovať..
Astra G Y20DTH
Astra G Y20DTH
- vasekpetr1
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)