Gufera.

Témata společná pro diesel i benzín a všeobecný pokec kolem motorů
Odpovědět
jerry mouse

Gufera.

Příspěvek od jerry mouse »

Nenašiel so tema zaoberajuce sa kvalitou tychto dosť podstatnych dielov na naše motory. Už čoskoro ma čaka pretesnovanie a aj menši repas agregatu + dekarbonizacia a pod. tak by nielen mňa zaujimalo ako je z kvalitou rôznych niekedy aj pofiderných značiek. Myslim si že, hlavne majstry fachu ako Denny a RomanK by mohly prispieť svojimi tipmi, pytam sa preto že ani origo nemusi byť jedina možnosť nakoľko su aj ine možnosti z priepastnym rozdielom, nie však v kvalite nakoľko aj opel si nevyraba vlastne gufera ale niekto kto to dava aj do aftermarketu. Moje tipy su asi podla kvality nasledovne: Goetz, Reinz, Corteco, Elring a činsky znejuci Payen.
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
Reklama

denny
Kontaktovat uživatele:

Re: Gufera.

Příspěvek od denny »

Všechny vyjmenované značky jsou kvalitní.I Payen je výrobce pro prvovýrobu-např VAG koncern.
Nejvíce používám material od Reinz a Elring.
jerry mouse

Příspěvek od jerry mouse »

Vie niekto na čo je ta červena sranda vedľa toho tesnenia? :? :arrow: http://www.motointegrator.sk/produkty/3 ... ing-424800 EDIT: Mimochodom že vraj už f. Goetz neexistuje nakoľko ju kupil Reinz. :shock:
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
sabelt

Příspěvek od sabelt »

Kdyz jsem delal generalku motoru, pouzival jsem vse od elring... nemuzu si vynachvalit :-)

M.
Z20LET Coupe in Schwarz... One of my dream comes true...
denny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od denny »

Ta červená sranda jsou naváděcí šprcky na dříky ventilů,abys nestrhl simeringy.Ale není to nutné při troše opatrnosti se to nestane.
Odpovědět