dlouhe startovani

Odpovědět
GEGE

dlouhe startovani

Příspěvek od GEGE »

Zdravim.Dlouhe startovani.Muže to dělat vadny snimač klikoveho hřidele?Diagnostika neukazala nic
Reklama

matozippi

Re: dlouhe startovani

Příspěvek od matozippi »

hladaj padanie nafty, repas cerpadla, tesnenie pod vstrekmi, netesny paliv. filter, vymena zhavicov, rele zhavenia...
zacal by som s nabitim baterky :)
Astra G Caravan 2.0DI 60kW X20DTL r.v.98 (ABS, man. klima, el. okna, tempomat) foto
GEGE

Příspěvek od GEGE »

Diky,ale to všetko už som skusil a dneska asi po 2km mi to chciplo Astra G Caravan 2.0DI 60kW X20DTL r.v.98
matozippi

Příspěvek od matozippi »

a natartoval si nabrnk? a po dvoch km to skapalo? ked si potom startoval pohol sa otackomer?
je tu jedna podobna tema.. aj som do nej prispieval...
Astra G Caravan 2.0DI 60kW X20DTL r.v.98 (ABS, man. klima, el. okna, tempomat) foto
GEGE

Příspěvek od GEGE »

Štartovanie trvalo dost dlho.Po naštartovani asi po 40 sec auto chciplo.Skušal som štartovat znova ale škubalo cele auto.Potom to naskočilo a asi po 10 sec opet chciplo.Teraz už iba škube a nenaštartuje.Auto stalo zhruba 2h.Predtim som nastartoval s problemom ale naskočilo.Teraz po 2h stania tento problem.Rano som bol na diagnostike a nezistili nič.Čerpadlo tlači naftu(povolil som trubky a nafta tiekla) ale z vyfuku nič.
Odpovědět