dlouhe startovani
dlouhe startovani
Zdravim.Dlouhe startovani.Muže to dělat vadny snimač klikoveho hřidele?Diagnostika neukazala nic
- Reklama
Re: dlouhe startovani
hladaj padanie nafty, repas cerpadla, tesnenie pod vstrekmi, netesny paliv. filter, vymena zhavicov, rele zhavenia...
zacal by som s nabitim baterky
zacal by som s nabitim baterky

Astra G Caravan 2.0DI 60kW X20DTL r.v.98 (ABS, man. klima, el. okna, tempomat) foto
Diky,ale to všetko už som skusil a dneska asi po 2km mi to chciplo Astra G Caravan 2.0DI 60kW X20DTL r.v.98
a natartoval si nabrnk? a po dvoch km to skapalo? ked si potom startoval pohol sa otackomer?
je tu jedna podobna tema.. aj som do nej prispieval...
je tu jedna podobna tema.. aj som do nej prispieval...
Astra G Caravan 2.0DI 60kW X20DTL r.v.98 (ABS, man. klima, el. okna, tempomat) foto
Štartovanie trvalo dost dlho.Po naštartovani asi po 40 sec auto chciplo.Skušal som štartovat znova ale škubalo cele auto.Potom to naskočilo a asi po 10 sec opet chciplo.Teraz už iba škube a nenaštartuje.Auto stalo zhruba 2h.Predtim som nastartoval s problemom ale naskočilo.Teraz po 2h stania tento problem.Rano som bol na diagnostike a nezistili nič.Čerpadlo tlači naftu(povolil som trubky a nafta tiekla) ale z vyfuku nič.