Pred pár mesiacmi som robil totálnu renováciu mojej zafky takže, na rád prišli aj nové pružiny od KYB nakoľko som už dlhodobo mál na aute aj tlmiče od konkrétneho výrobcu tak nebolí žiadne obavy o ich pružinky. Neviem či je to iba môj pocit, ale neviem sa ubrániť tomu že, sú konkrétne pružiny trochu kratšie,

svetla výška je identická ako na starých vyjazdených a čiastočne aj úlomených pružín ako vpredu tak aj vzadu, čo by nebolo to najhoršie, ale najviac ma asi jeduje to že sú viac tvrdšie ako origa. Najhoršie ked cestujem sám, ale v púripade že mám plnú nádrž + 30kg sadrovej stierky v kufri, ako naposledy, tak to je už iné kafé. Zaujímali by ma vaše postrehy pri komplet výmene pružín od KYB, možno preto že to je druhovýroba made in europe, alebo niekto poplietol niečo vo výrobe. Ked si teraz tak matne spomínam tak sa mi zdali trochu viac robusnejšie oproti origu ako aj trochu menej závitu čo by mohlo mať na svedomí tento môj jáv!

ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957