Záhadné problémy začali na astrulke po výmene radia za novšie multifunkčné rádio http://www.vr-3.com/product.php?p=VRCD500-SDU. Po vymontovani pôvodneho CD-čkového radia a výmene šachty ako aj nového zväzku napajacích kablov hraje to minimalne o 2 triedy lepšie ako z pôvodnym kamenakom( odporučanie: pred vymenou reprakov za lepšie skúste najsamprv vymeniť radio budete fakt prekvapeny ) Prvy problém je v tom, že auto nejde otvoriť dialkovým, ale iba manuálne klučikom, paradoxne zatvoriť to ide bezproblemov. Problém čislo dva je zase to že, stalé mám pišti kľučikový alarm už po otvoreni auta až pokiaľ nezapnem zapaľovanie. Neviem či náhodou to nesúvisi z tým že je napajanie radia urobene tak povediac natvrdo, čiže ide stále nezavislé na zapaľovani! Riešil pánove niekto podobný prolém?
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
Takže skúsiť vzájomne prehodiť žltý a červený káblik napajania?
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
Přesně,měl jsem ten samý problém+zobrazování nesmyslů z rádia naTIDu.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol: