Zdravím všechny,
Astru jsem si pořídil nedávno, jsem tady nový. Můžete mi někdo poradit , proč mi někdy po nastartování nefunguje servo? Vypnu motor, znova nastartuju a je vše v poho. K tomu mi začla svítit kontrolka chladiče. A servo prozměnu pár dní nezlobí.Ventilátor chladiče jede hned po zapnutí klíčku i za studena (na druhou rychlost,pak zvolní na prvníb jakoby ( ???) ) a po chvíli vypne. Vadné čidlo ? Souvislost se servem to mít může? nebo jen shoda náhod? Díky za každé info
zlobí servo a vent. chladiče
- Reklama
Re: zlobí servo a vent. chladiče
Netuším, ALE zkontroloval bych kabeláž v průchodce pátých dveří a pak bych se snažil zkusit jinou baterku, ona pokud je na PRD tak to dělá divy, věř mi 

Mobil : 602318645
ok,ok, díky za tip
hlavne napis o jaky motor se jedna.Servo bud mas malo oleje nebo ti pomalu odchazi altik-diodovy mustek
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
2,0 DT 60kw
AHOJ,
TAK UŽ DIAGNOZU MÁM. PRÝ ŘÍDICÍ JEDNOTKA KLIMATIZACE. MECHANIK MI NAPSAL ,, CHLAZ. FT 51 ,, VÝMĚNA ŘÍDICÍ JEDNOTKY. MŮŽE MI TO NĚKDO PŘELOŽIT , ABYCH VĚDĚL CO MÁM PŘESNĚ SHÁNĚT? SNAD BYCH TO MOHL SEHNAT NĚKDE LEVNĚJI, NEŽ MECHANIK. DÍKY
TAK UŽ DIAGNOZU MÁM. PRÝ ŘÍDICÍ JEDNOTKA KLIMATIZACE. MECHANIK MI NAPSAL ,, CHLAZ. FT 51 ,, VÝMĚNA ŘÍDICÍ JEDNOTKY. MŮŽE MI TO NĚKDO PŘELOŽIT , ABYCH VĚDĚL CO MÁM PŘESNĚ SHÁNĚT? SNAD BYCH TO MOHL SEHNAT NĚKDE LEVNĚJI, NEŽ MECHANIK. DÍKY
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Máš sehnat tu jednotku,která je vpředu vlevo pod nárazníkem před předním kolem.Je nutno sehnat dle identu tu samou.
jjj, díky, co nejdříve na to vlítnu