Zpožděná akcelerace
Zpožděná akcelerace
Zdravíčko...prosím vás, mám dotaz..mám opel astra 1.7 TDi a když nastartuju a chci jet tak mám plyn na podlaze a prostě to nejede..otáčky se drží skoro na volnoběhu a vtom se otáčky zvednou a jede to normálně..vždy mi to udělá jen když vypnu motor a zase nastartuju...svítí mi tam kontrolka katalyzátoru, a když sem to dal do servisu, řekli mi že nic špatnýho na tom nenašli a na PC to prej napíchlí taky mělo, myslíte že by to mohl dělat ten katík nebo ještě mě napadá lambda...díky za radu.. 

- Reklama
Re: Zpožděná akcelerace
jestli ti sviti kontrolka motora-emisi tak mas urco v rj zapsanou chybu a diagnostika by to mela zjistit.Muze to byt plynovym pedalem,ten je elektronicky,a muze se zasekavat.Katal. to asi enbude tam jsou jine priznaky
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
myslíš že by se ten pedál zasekával furt stejně..? to má uplně stejný intervaly--> myslím tím zpožděním a normální jizdou...zkusím to dát ještě do jiného servisu...

skus si najit tady na foru nekoho s tveho bydliste kto ma diagnostiku a domluv se snim-https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... +vse+ji+ma
muze to byt ale take nemusi vse jsou to dohady.Dela ti to i pri jizde nebo jenom pri startu.Auto jede jak ma nebo jede pomaleji sviti pocas jizdy kontrolka motora
muze to byt ale take nemusi vse jsou to dohady.Dela ti to i pri jizde nebo jenom pri startu.Auto jede jak ma nebo jede pomaleji sviti pocas jizdy kontrolka motora
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
díky...určitě něco najdu...jen když nastartuju to dělá...jojo, ta kontrolka svítí pořád, auto jede normálně...jen občas mi přijde že se trochu dusí, ale to už asi mám vsugerovaný, ptž už na tom autě sleduju každej pohyb, každou změnu..nevím...