kod Philips car 400
kod Philips car 400
Nevíte někdo jak získat kod k autoradiu,koupil jsem auto z němec a nemám kod:v.č. 90532621.Díky
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Reseni - vyhodit to radio a koupit neco normalniho, co uz umi mp3 a bude mit mnohem vetsi vykon !!!!
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No jasne, ale seriovy radio na tech seriovych repro ti nezahraje jako treba nejakej Pioneer.manli2 píše:zvuk neni o výkonu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
no mp3 je degradace původního signálu a pokud používáš ještě fm modulator tak je to gegradace na druhou a výstupní signál má srovnatelnou kvalitu jak klasická páska.... blééééééérychlyradim píše:souhlasmanli2 píše:zvuk neni o výkonu, ale co k tomu musím dodat, už zde i tyto názory zazněly, tak originál je originál!a když mp3 tak stačí mp3 přehravač + fm transmitter! stylová a suprová věc! co dodat!

BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
no jenže ten rozdíl neni zase takovej bo v plastovejch dveřích hraje všechno divně.... kvalitně ozvučit disko neni problém ale auto to dá prácimilosh píše:No jasne, ale seriovy radio na tech seriovych repro ti nezahraje jako treba nejakej Pioneer.manli2 píše:zvuk neni o výkonu

Re: kod Philips car 400
musí bud do autorizáku, nebo pomocí PC vyčíst kod ze střev radiabundeles 2 píše:Nevíte někdo jak získat kod k autoradiu,koupil jsem auto z němec a nemám kod:v.č. 90532621.Díky

- james11
- Kontaktovat uživatele:
Pioneer hraje suprovně, můžu potvrdit!milosh píše:No jasne, ale seriovy radio na tech seriovych repro ti nezahraje jako treba nejakej Pioneer.manli2 píše:zvuk neni o výkonu

<b>Astra 1,6 16V </b> http://sux.cz/252