teče turbo

Odpovědět
PETR_1.7DTI

teče turbo

Příspěvek od PETR_1.7DTI »

ahoj kluci , už druhý den mně trápí netěsné turbo na mém Y17DT . Už po krátkém stání mám pod autem loužičku oleje . Byl jsem pod tím vlezený a žádnou netěsnost jsem nenašel . Je možné , aby byl prasklý obal nebo to sákne kolem vrtulky?? díky za rady . Petr
Opel Astra G, 1.7 DTI 16v (Y17DT) 55 kW, hatchback, r.v. 2002 - po letech opět v ringu .
Reklama

sabelt

Re: teče turbo

Příspěvek od sabelt »

Jeslti mas spatne tesnení v turbu, cili kolem vrtulky, tak to nepoznas pod autem :-).. maximalne ze by to sedelo v mezichladici vzduchu a u spoje s trubkou by to prokapavalo .. pak je mozny jeste ze to neni olej ale chladici kapalina ... a jestli je to olej, tak se koukni na privodní hadicky olejove k turbu ... ty muzes mit taky v haji. Jjinak si projdi kazdou cestu ap okavad se ti dela louze, tak to musis najit :-)

M.
Z20LET Coupe in Schwarz... One of my dream comes true...
PETR_1.7DTI

Příspěvek od PETR_1.7DTI »

do jisté míry jsi mně uklidnil , podle mechanika už mělo turbo nějakou vůli , ale zabírá pořád dobře . zítra ještě zkusím přitáhnout tu přívodní trubku a pak se uvidí . Každopádně jsem celkem nesvůj , když vím že s autem je něco v nepořádku .
Opel Astra G, 1.7 DTI 16v (Y17DT) 55 kW, hatchback, r.v. 2002 - po letech opět v ringu .
hansdob
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hansdob »

u motoru Y17DT je též olej na alternátoru a tam to dost často sákne a alternátor je vedle turbíny tak jukni tam.
Opel Astra G 5 dveří 2003 Opel Astra G Cabrio 2003 Audi A6 Allroad 2003 Škoda Octavia Super 1961 Zetor 25K Jawa 23 Mustang *2 a golden sport 1 Jawa 21*2 Jawa 20 *3 aaaa Prase

OP-COM.PROFESSIONAL.CZ, VCDS,FO-COM,TEXA NANO a dětská hračka SCANMASTER
Odpovědět