nezavisle topeni astra G
nezavisle topeni astra G
Zdar koumáci chci se zeptat zda někdo z Vás nemá na své Astřičce nezávislé topeni hydronic myslím že ho montoval opel ve zvlaštní výbavě. případně kde ho máte umístěné
dik za jakoukoliv reakci ,
dik za jakoukoliv reakci ,
- Reklama
Re: nezavisle topeni astra G
tady máš šmoulo koumáku přesné umistění.
astra-g-caravan 1.4 16v x14xe/ 2000
tak to je luxus obrázek 

Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
rok staré,ten borec s tím v poho jezdí akorád tady v debil-publice by to neprošlo...
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...

nelíbí se ti tu? mužeš jít, hranice jsou zatím otevřený a všude je potřeba šikovnejch českejch ručiček

Born From Jets
líbí celkem dobrá a strategická pozice ale ten systém nanic,ty jsi spokojený? doktoři utíkají furt protože je v zahraničí ocení morálně i finančně....
jinak co si vyrobit vlastní skoro-nezávislé -výfuk je žhavý celkem rychle,šoupnout kolem toho měděný šnek(pod to kryt aby to nechladil okolní vzduch a pro nesnížené auto žádný problém) ,v autě udělat výměník s větráčkama,nějaké to čerpadylko,pěkně to vymyslet,nebo to upravit na způsob heatpipe jak se dnes chladí procesory v PC ....
jinak co si vyrobit vlastní skoro-nezávislé -výfuk je žhavý celkem rychle,šoupnout kolem toho měděný šnek(pod to kryt aby to nechladil okolní vzduch a pro nesnížené auto žádný problém) ,v autě udělat výměník s větráčkama,nějaké to čerpadylko,pěkně to vymyslet,nebo to upravit na způsob heatpipe jak se dnes chladí procesory v PC ....
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
system není špatnej, zatím... horší to bude až se k moci zase dostane KSČSSD
nestěžuju si a jsem spokojenej 

Born From Jets
aby byl výfuk teplej musí běžet motor... a když běží motor auto topí tak proč?kubeSRi píše:líbí celkem dobrá a strategická pozice ale ten systém nanic,ty jsi spokojený? doktoři utíkají furt protože je v zahraničí ocení morálně i finančně....

BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Výfuk je teplý o chvilku dřív než voda,ale v reálu se stím s--t,si raději nechám dýl bundumanli2 píše: aby byl výfuk teplej musí běžet motor... a když běží motor auto topí tak proč?jjinak najdi sui jak je dělaný topení u trabantu.....

Astra 1,4 16V
Niekde som cital, ze (asi) fabie maju aj elektricky ohrievac, ktory je na radiatore kurenia.
Takze take kurenie, sice nie nezavisle, ale hreje hned.
Takze take kurenie, sice nie nezavisle, ale hreje hned.
aj tak baterka v pr...jako dá se vymyslet nebo sehnat z jiných aut to je nejmenší problém,já bych spíš řešil to aby ta baterka přes zimu tak netrpěla.....ale dobře žes to sem napsal to téma mě dalo inspiraci a nějaké to topení si vyrobím