nezavisle topeni astra G

Pokud se váš dotaz nehodí do žádné sekce pište jej sem.
Odpovědět
lokr

nezavisle topeni astra G

Příspěvek od lokr »

Zdar koumáci chci se zeptat zda někdo z Vás nemá na své Astřičce nezávislé topeni hydronic myslím že ho montoval opel ve zvlaštní výbavě. případně kde ho máte umístěné

dik za jakoukoliv reakci ,
Reklama

ssrotak

Re: nezavisle topeni astra G

Příspěvek od ssrotak »

tady máš šmoulo koumáku přesné umistění.
Přílohy
kamna_denik-380.jpg
astra-g-caravan 1.4 16v x14xe/ 2000
kulisek91
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kulisek91 »

tak to je luxus obrázek :D
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
kubeSRi

Příspěvek od kubeSRi »

rok staré,ten borec s tím v poho jezdí akorád tady v debil-publice by to neprošlo...
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
Mirdas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirdas »

:roll: :roll: :roll: ojéééé

nelíbí se ti tu? mužeš jít, hranice jsou zatím otevřený a všude je potřeba šikovnejch českejch ručiček 8) 8)
Born From Jets
kubeSRi

Příspěvek od kubeSRi »

líbí celkem dobrá a strategická pozice ale ten systém nanic,ty jsi spokojený? doktoři utíkají furt protože je v zahraničí ocení morálně i finančně....

jinak co si vyrobit vlastní skoro-nezávislé -výfuk je žhavý celkem rychle,šoupnout kolem toho měděný šnek(pod to kryt aby to nechladil okolní vzduch a pro nesnížené auto žádný problém) ,v autě udělat výměník s větráčkama,nějaké to čerpadylko,pěkně to vymyslet,nebo to upravit na způsob heatpipe jak se dnes chladí procesory v PC ....
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
Mirdas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirdas »

system není špatnej, zatím... horší to bude až se k moci zase dostane KSČSSD 8) nestěžuju si a jsem spokojenej 8)
Born From Jets
manli2

Příspěvek od manli2 »

kubeSRi píše:líbí celkem dobrá a strategická pozice ale ten systém nanic,ty jsi spokojený? doktoři utíkají furt protože je v zahraničí ocení morálně i finančně....

jinak co si vyrobit vlastní skoro-nezávislé -výfuk je žhavý celkem rychle,šoupnout kolem toho měděný šnek(pod to kryt aby to nechladil okolní vzduch a pro nesnížené auto žádný problém) ,v autě udělat výměník s větráčkama,nějaké to čerpadylko,pěkně to vymyslet,nebo to upravit na způsob heatpipe jak se dnes chladí procesory v PC ....
aby byl výfuk teplej musí běžet motor... a když běží motor auto topí tak proč? :D jjinak najdi sui jak je dělaný topení u trabantu..... :mrgreen:
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
prma

Příspěvek od prma »

manli2 píše: aby byl výfuk teplej musí běžet motor... a když běží motor auto topí tak proč? :D jjinak najdi sui jak je dělaný topení u trabantu..... :mrgreen:
Výfuk je teplý o chvilku dřív než voda,ale v reálu se stím s--t,si raději nechám dýl bundu :lol:
Astra 1,4 16V
Vypravca

Příspěvek od Vypravca »

Niekde som cital, ze (asi) fabie maju aj elektricky ohrievac, ktory je na radiatore kurenia.
Takze take kurenie, sice nie nezavisle, ale hreje hned.
kubeSRi

Příspěvek od kubeSRi »

aj tak baterka v pr...jako dá se vymyslet nebo sehnat z jiných aut to je nejmenší problém,já bych spíš řešil to aby ta baterka přes zimu tak netrpěla.....ale dobře žes to sem napsal to téma mě dalo inspiraci a nějaké to topení si vyrobím :mrgreen:
Odpovědět