Ahoj, dnes při výměně těsnění pod ventilovým víkem jsem zahledl škrtící klapku, při předání auta v servisu jsem se ptal jestli vyčistit nebo ne, bylo mi doporučeno nechat jí tak jak je, že při tom kilometrovým náběhu je to lepší protože usazeniny jí utěsňují a po vyčištění by mohly skákat otáčky...
tak čím se mám řídit??? jeden řekne vyblejskat, druhej nechat poradíte mi místní znalci
mno mám tu zkušenost, že po vyčištění klapky, nových svíčkách a filtrech auto chytlo druhej dech! Nutno ale podotknout, že klapka byla tak zasraná, že byl ucpanej nejen ten malej kanálek ale i odvzdušnění víka ventilů! Před vyčištěním na volnoběh byla spotřeba 1,8 - 2,2L po vyčištění kleska na 1,1L! A auto má i lepší akceleraci že...
Já byh jí každopádně vyčistil + krokáč a EGR (jestli to má)
bohužel to má EGR, ale přístup na všechny tyhle nesmysly je díky geniálně řešenýmu sání u motoru X16XEL je perfektní a sam si na to vubec netroufnu, jelikož mam obě ruce levý
Nesmíš se toho bát , a všechno si to hezky vyčisti taky jsem to dělal a auto je hned na tom odost lépe, stímhle by jsis měl poradit jako prd jsou i horší místakam co a jak děla já měnil komplet brzdový válec s posilovačem a to byla taky paráda
Opel = kupa problémů ,ale jedna velká láska. 1.6 16V Edice 100 jubileum
Nyní Hyrošima Astra hadr :((