nejde chladič :(

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
kulisek91
Kontaktovat uživatele:

nejde chladič :(

Příspěvek od kulisek91 »

zdravím všeználci :) mám takový problém s chladičem. Nenašel jsem k tomu potřebné téma tak to napíšu sem. POkud to tu někde je tak prosím adminy aby to přesunuli do správného tématu.

Mám problém s chladičem. Nikdy jsem si toho nevšiml,protože se mi moc často nedostává auto přes 90°C tak jsem si toho nevšiml. V neděli jsem jel do Ústí nad Labem a v těch uličkách kam jsem jel se mi teplota zvedla až na cca 105°C. Chladič se nezapl :( netuším proč. Proto se obracím na Vás s prozbičkou co by to mohlo způsobit. Je někde nějaká pojistka přímo pro chladič? Popřípadě jestli by to mohla dělat jiná (blbinka). Předem děkuji všem za odpovědi a popřípadě rady kam se jako první podívat.
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
Reklama

Ondra B.

Re: nejde chladič :(

Příspěvek od Ondra B. »

Ty vago, jsem stoho nejakej zmatenej ... Jak se ti nemůže zapnout chladič??
Tam prodí chladící kapalina ihned co nastartuješ tím že rozvoďák či plochý drážkový řemen (dle výrobce motoru ) uvede vchod vodní čerpadlo - pumpu :wink:
Nemyslel si saharu - vrtuli na chladiči?
Tu spoští čidlo teploty, přes RJ chlazení.
Zkus natvrdo napojit saharu na baterku zda se rozběhne, pokud jo pátrat dále - tady napomůže op - com 8)
Už ne Opel ....
Ex

Astra G Z17DTL 2x
Corsa B X10XE
Astra G Z14XE
Astra G X20XEV
Vectra B X18XE
Vectra A C20NE
Kadett E C16NZ
Monza 20NE
kulisek91
Kontaktovat uživatele:

Re: nejde chladič :(

Příspěvek od kulisek91 »

ano myslím tu saharu :) nejsem do aut moc šikula :) poprosím nějakýho kamaráda co tomu rozumí ať se mi na to podívá,pak dám info. Díky za reakci
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
Odpovědět