Řadící páka

Odpovědět
kure
Kontaktovat uživatele:

Řadící páka

Příspěvek od kure »

Ahoj chci se zeptat co si o tom myslíte, mám zatím Astru G 1.4 16V rv. 1998 3.dveř. A jeden kamarád se mě zeptal jestli nechci větší astru, sehnal Astru G 2.0 DTI 16V. Je tom combi v červeném laku, má to nové palivové čerpadlo, nové světla, přední brzdy + čepy a bude dělat i zadní tlumiče a koncovku výfuku, najeto má 189 tis. Mám to teď půjčené motor běží naprosto pravidelně, krásně táhne všechno, jen mi vadí, nevím jestli to u dieselu tak je, ale řekl bych že ne, řadící páka, když vyřadím tak sní můžu kývat jak s vyklondaným zubem. jako rychlosti zařadit jdou, ale bojím se jestli náhodou neupadne :-D chtěl bych se zeptat zda se to dá nějak jen utáhnout, nebo co se musí vyměnit aby stála na místě jako v mojí astře 1.4 16V . Kámoš za ní chce 40 tis, má to STK do konce tohoto roku. Dík za rady.
Astra G Caravan 2.2 Dti 92 KW
Reklama

Trisy

Re: Řadící páka

Příspěvek od Trisy »

A má to lanovody nebo to řadí přes tyč?
Astra G 1.4 16V Hatchback
kulisek91
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kulisek91 »

já měl ten samej problém s astra G kombi :) a byla to přeodovka :) repsasovaná stojí 20 000 kč :) , i řpes to že s ní řadit šlo tak jsem měl nějaké zoubky v háji :) pán před tím s tím musel řadit jako dobytek ... ale tvůj problém to býti nemusí
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
kure
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kure »

Mrknu na to a dám vědět, ale myslím, že to bude přes tyč, moje astra to má přes tyč, ale podívám se....... No to doufám, že není v hajzlu převodovka, to bych mu asi nekoupil, ikdyž je ta astra hezká...
Astra G Caravan 2.2 Dti 92 KW
mirda2908
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirda2908 »

da se to udelat i kdyz ma lanovody i tyc.Ja mam tyc a udelal sem ti to sam.Pro lanovody prodavaji takovy pripravek ale sezenes jej jenom na polskem allegru a stoji kolem 400kc a v pohode to sam vymenis.Nekde tady je i navod na vymenu i video
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Odpovědět