Řadící páka
Řadící páka
Ahoj chci se zeptat co si o tom myslíte, mám zatím Astru G 1.4 16V rv. 1998 3.dveř. A jeden kamarád se mě zeptal jestli nechci větší astru, sehnal Astru G 2.0 DTI 16V. Je tom combi v červeném laku, má to nové palivové čerpadlo, nové světla, přední brzdy + čepy a bude dělat i zadní tlumiče a koncovku výfuku, najeto má 189 tis. Mám to teď půjčené motor běží naprosto pravidelně, krásně táhne všechno, jen mi vadí, nevím jestli to u dieselu tak je, ale řekl bych že ne, řadící páka, když vyřadím tak sní můžu kývat jak s vyklondaným zubem. jako rychlosti zařadit jdou, ale bojím se jestli náhodou neupadne
chtěl bych se zeptat zda se to dá nějak jen utáhnout, nebo co se musí vyměnit aby stála na místě jako v mojí astře 1.4 16V . Kámoš za ní chce 40 tis, má to STK do konce tohoto roku. Dík za rady.

Astra G Caravan 2.2 Dti 92 KW
- Reklama
Re: Řadící páka
já měl ten samej problém s astra G kombi
a byla to přeodovka
repsasovaná stojí 20 000 kč
, i řpes to že s ní řadit šlo tak jsem měl nějaké zoubky v háji
pán před tím s tím musel řadit jako dobytek ... ale tvůj problém to býti nemusí

Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
Mrknu na to a dám vědět, ale myslím, že to bude přes tyč, moje astra to má přes tyč, ale podívám se....... No to doufám, že není v hajzlu převodovka, to bych mu asi nekoupil, ikdyž je ta astra hezká...
Astra G Caravan 2.2 Dti 92 KW
da se to udelat i kdyz ma lanovody i tyc.Ja mam tyc a udelal sem ti to sam.Pro lanovody prodavaji takovy pripravek ale sezenes jej jenom na polskem allegru a stoji kolem 400kc a v pohode to sam vymenis.Nekde tady je i navod na vymenu i video
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013