www.astradily.cz
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
Ono nejde ani tak o typ motoru jako spíš o to, kalou máš v TP zapsanou emisní třídu. Pokud byl ouřada lempl a třeba máš auto z dovozu a emisí třídu tam máš špatně nebo vůbc ne jsi víš kde ( je toho x případů bohužel) Tak že se jukni do TP jakou tam máš třídu.
V pořádku auto už je i papírově moje přepis stál 3 800.- 3000tis EKO a 800 přepis + 250,- evidenčka mám to i zapsáno v TP že to bylo uhrazeno tak že okey )
Opel = kupa problémů ,ale jedna velká láska. 1.6 16V Edice 100 jubileum
Nyní Hyrošima Astra hadr :((
tak to je poslední věc co bych řešil,myslím že ty naše vraky už nikdo nekoupí ,taky když to ted' koupil tak než bude jiné tak to bude ten oplik stary třeba 20 let..
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
Přesně vemsi že dnešní autobazary jsou plné aut s rv. pod 2000 díky naším soudruhům z ND a jejich EU a zavedení EKO se novým kupcům pomalu vyplatí koupit nové když nové nabízené auta jsou klidně i za 130 tis ještě před nějakýma 6 rokama jsem na silnicich mohli vidět auta která lidem sloužila klidně 20 let bez problému ale díky zavedení EKO aby si EU a státní kasa nahrabala prachy tyto auta dá se řící vymyzely ze silnic..
Opel = kupa problémů ,ale jedna velká láska. 1.6 16V Edice 100 jubileum
Nyní Hyrošima Astra hadr :((
kubes.. no 20 let.. to je teras kadett .. a když pominu korozi (když se o to majitel nestaral) a ekodaň, tak by tady jezdily pořád ve velkém jako před zavedením eka...