blikna se nevraci:-(
blikna se nevraci:-(
Ahojte vcera jsem zjistil ze kdyz blikam do leva tak se mi nevrati blikna kdyz vratim volant???nevite cim by to mohlo byt???premyslel jsem ze ta packa je spatna ale nevim mate nekdo zkusenost???diky za odpovedi 

- Reklama
- Hany
- Kontaktovat uživatele:
Ne,nevím ale někdo psal právě v té debatě, že je to údajně špatným nastavením toho kroužku pod volantem, že si s tím dal práci, pošteloval si to a už mu to funguje jak má. Nevím ale, jestli je to i náš případ.
Tady je ten odkaz, kde to probírali: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2183
Tady je ten odkaz, kde to probírali: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2183
OPEL ASTRA G COMBI, 2000 EDITION , 1.7 DTI ISUZU , system BEHR
Děkuji uctivěHany píše:Ne,nevím ale někdo psal právě v té debatě, že je to údajně špatným nastavením toho kroužku pod volantem, že si s tím dal práci, pošteloval si to a už mu to funguje jak má. Nevím ale, jestli je to i náš případ.
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: blikna se nevraci:-(
Zdravicko, tak se mam odedneska dalsi problemek. Dneska to zaclo. Proste kdyz dam blinkr do prava a slysim cvaknuti, tak OK. Ale pokud jej dam a to svaknuti neslysim, tak se blinkr uz nevrati po zatoceni. Myslite, ze packa je hin nebo jen povyskocil z uchytu (Cca pred 14 dny jsem montil trippling)? Prosel jsem forum a nikde nenarazil na kloudnou odpoved, jedine to s tema vyjimkama a to bylo teda trapne nez ku pomoci.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
zkus ji znovu nasadit, třeba to pomůže
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se dneska k tomu dorval. Mno a musim asi uznat ze packa zacina delat papa. Protoze jsem tam strikl i trochu WD40, tak uz to nejak funguje. Ale aby to fungovalo na 100% je treba packu pritlacit k ose volantu, pak funguje. Jinak funguje nefunguje. Samozrejme jsem packu nekolikrat vytahl a dal zpet. Zamky (ty plastove zapadky) viditelne poskozene nebo unavene taky nejsou. Mate na to nejaky figl nebo co s tim ?? Za kolik se da vubec sehnat nova packa i na tempomat.
-
- Kontaktovat uživatele:
Nikdo nic ??
Je tam taký "čudlík" na páčke, ktorý by mal vyskočiť, keď dáš blinker. Ak na ten potom zatlačíš, páčka sa má vrátiť späť.
Nová páčka stojí cca 50 EUR s tempomatom a cca 30 EUR bez tempomatu. Ale problém nemusí byť v páčke, ale na volante.
Nová páčka stojí cca 50 EUR s tempomatom a cca 30 EUR bez tempomatu. Ale problém nemusí byť v páčke, ale na volante.
Opel Astra Classic II 1,4 16V Twinport (Z14XEP) 5dv.
-
- Kontaktovat uživatele:
Mno druha strana vypina normalne, jaky muze byt problem ve volante??
skusal si tu packu rozobrat?? Nemyslim vytiahnut ju ale tu kocku s kontaktami otvorit.mozno je tam problem. Chce to nervy ju potom poskladat, ale ak to pomoze ....
ASTRA G, 99, 1.6 X16SZR, EDÍCIA 100, STRIEBORNÁ METALÍZA
To samé jsem řešil kdysi na omeze. Pokud si dobře pamatuju, při vyhození blinkru vylezl ven bílej plastovej bazmek, kterej se třením při protipohybu vrátil zpět a páčku vycvakl. Herry, zkus přesnej opak - páčku, bílej bazmek a protikus na volantu odmastit (resp. odsilikonovat
užij si to), já jsem tehdy dosedací plochy i zdrsnil jemňounkým šmirglem a pomohlo mi to (teda, než mi mladej páčku potom urval, to je ale jiná kapitola).

Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
-
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, az bude trochu casu prubnu a dam vedet.
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Páčka pro tempomat je u mě repliková do 1000,-Kč