Nevím jak silné.Všude je psaný startovací proud?

hlavně ne žilky z obchodaku
 hlavně ne žilky z obchodaku  tam jsou vlasečky že kdyz vidí že mají startovat tak utíkají. podívej se jakou tam maš baterku
 tam jsou vlasečky že kdyz vidí že mají startovat tak utíkají. podívej se jakou tam maš baterku  třeba jestli maš 72 A se startovacím proudem 680 A tak kup nějake 600 A nebo 500 A
 třeba jestli maš 72 A se startovacím proudem 680 A tak kup nějake 600 A nebo 500 A  připojíš kable na nějakeho jineho diesela kterej ma podobnou baterku a muzes hned startovat
 připojíš kable na nějakeho jineho diesela kterej ma podobnou baterku a muzes hned startovat 

Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
   Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....

..jasné no mam jen 55Ah...jinak řešil bych určitě vlastní výrobu 4 kleště koupím,zafukovačku mám a kablu mame doma kotel a průřez šilený jak palec tlusté
 ..jasné no mam jen 55Ah...jinak řešil bych určitě vlastní výrobu 4 kleště koupím,zafukovačku mám a kablu mame doma kotel a průřez šilený jak palec tlusté  
| Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |