Problem s podlacích, neznáma kontrolka
- kozlik159
- Kontaktovat uživatele:
Problem s podlacích, neznáma kontrolka
mám problém s podtlakama.. nejde mi jeden motorek nebo jak to mam nazvat.. nevím jak se to jmenuje a nevím kde sehnat nový, jinak mi auto drží cca 1100 otáček na volnoběh i když je zahřáte, myslím si že to je tím ale nevím zda to je jisté... a svítí mi kontrolka oranžová.. prosím o pomoc
Opel Astra G 2.0 DTI 74kw r.v. 2000
- Reklama
Re: Problem s podlacích, neznáma kontrolka
na obrazku ti sviti kontrolka chlazeni,baterka,olej
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
- kozlik159
- Kontaktovat uživatele:
taky maj ten sam problém.. ale já zkoušel odpojít hadičky od podlaku a všechny drželi tlak když jsem do nich foukal nebo tahal.. jen ta jedna mi dělala problém a to si myslím že bude problém s tím čerpadlem nebo spíš to co jsem na motoru označil.. mam strach to rozebrat aby to pak šlo složit.. kdybych tak věděl kde sehnat nové.. a ta kontrolka někdo říká že to je na ty podlaky nebo lambdu.. tak newím
Buď v klidu, lambdu v motoru nemáš
To označené je elektromagnetický podtlakový ventil, zvaný i solenoid. Podívej se , kam z něho vede hadička a bude jasné co ovládá.
Ale nejdřív bych se zaměřil na tu kontrolku chlazení, ta s tím podtlakem nesouvisí. Zajeď na diagnostiku.
Např se podívej tady

To označené je elektromagnetický podtlakový ventil, zvaný i solenoid. Podívej se , kam z něho vede hadička a bude jasné co ovládá.
Ale nejdřív bych se zaměřil na tu kontrolku chlazení, ta s tím podtlakem nesouvisí. Zajeď na diagnostiku.
Např se podívej tady

Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
- kozlik159
- Kontaktovat uživatele:
červená vede k vakuové pumpě tam se rozděluji a jedna jde k Turbu a druhá do Vakuové pumpy, zelená jde do nákého asi čerpadla k motoru... nerozumím tomu..