Takže jen jestli to dobře chápu, obča jsem pomalejší
vemu tu starou manžetu, přetahnu ji přes hlavici směrem nahoru a objeví se stahovací páska (ty klasický plastový) a tu kdyz povolim tak kůži bezproblému sundám ? ....
To samé na ruční brzdě ?
Z20LET Coupe in Schwarz... One of my dream comes true...
Ručka má všitou gumu, na řadičce je to na bindru, tu přestřihni a máš na půl vyhráno.
Někdy bývý problém tam dostat ty nové, ale stačí to počádně promazat indulonou a trochu promnout v ruckách a pak pořádně zabrat ..... a je to
Už ne Opel ....
Ex
Astra G Z17DTL 2x
Corsa B X10XE
Astra G Z14XE
Astra G X20XEV
Vectra B X18XE
Vectra A C20NE
Kadett E C16NZ
Monza 20NE
Tiež by ma to zaujímalo. Čo som sa dočítal tak si treba sadnuť medzi sedačky a oboma rukami ťahať a zároveň aj točiť z ľava do prava a ťahať a ťahať no dočítal som sa aj to že to vraj niekto urval celé, hlavicu aj s tou tyčou ak som to spravne pochopil tak mám z toho trošku nahnáno . Ja to mám s kroužkem na spátečku.
já právě tež s kroužkem a taky mě to zajímalo.. doufám, že to nebudu muset někdy sundávat, nechtěl bych si to urvat celé
bez kroužku tež asi nalisované což?
tak jsem před nedávnem jen tak ze srandy zkoušel pootočit s hlavicí a chce to trochu síly, ale jde to celkem dobře... nicméně pořád doufám, že to nebudu muset sundávat...
http://www.podsvicene-paky.cz/home ahojte:) myslíte že do me astry G rv. 1999 pujde tahle podsvícená hlavice? popřípadě máte ji nekdo děkuji:) ...jak se hlavice sundá jsem dočetl. pry musím tahat a točit doleva doprava:) ale jak se usazuje ta nová? konkretně tahle víte někdo? děkuji
Opel astra G 1.4 16v Rv.1999 66Kw
Kod motoru: X14XE