Ztráta klíče na Astra G s imobilizérem

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
rudocop2

Ztráta klíče na Astra G s imobilizérem

Příspěvek od rudocop2 »

ZDravím :roll: ,chtěl bych se zeptat,mám Astru G,1.8 16V třídvéř,koupil jsem jí jen s jedním klíčem,který jsem minulý týden ztratil :cry: Mám samozřejmě imobilizér,takže problém. Nemá s tím někdo zkušenost,jestli musím objednat přes originál Opel nový,nebo se to dá nějak obejít? Nový prý vyjde kolem 7.000 Kč,docela darda :( Díky moc za odpověď Rudocop
Reklama

marwi

Re: Ztráta klíče na Astra G s imobilizérem

Příspěvek od marwi »

Da sa kupit kluc aj s cistym cipom imobilizeru a ten potom naprogramovat pomocou OP Comu. Treba na to ale security code. Ten je uvedeny na car pas. Ale aj tak bude problem s mechanickou castou kluca - s planzetou , lebo nie je podla coho urobit kopiu... Cize bud v Opli objednat iba mechanicky kluc podla VIN auta , alebo z vrakoviska ina spinacka s klucom a vymenit s tou tvojou ... Vela stastia...
Salám

Příspěvek od Salám »

Taky jsem míval jeden klíč a ztratil jsem ho..nezávidím.
Pokud máš k autu car pass, tak objednej nový klíč v Oplu, tím odemkneš auto a řízení, pak se tam nech odtáhnout a oni naprogramujou imo a jezdíš..bez toho origo klíče od Opla se myslím neobejdeš
langdon2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od langdon2 »

Nezodpovednost ludi, co si nevedia dat spravit druhy - nahradny kluc od auta....Stacil ti pritom lacnejsi, bez DO.
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Troodon

Příspěvek od Troodon »

rozhodne si rozmysli kym pojdes do oplu kde to riadne zaplatis.
Ja by som si radsej zohnal zamok spinacky s klucom, kup si do toho cisty chip do klucika a cez OP-com si daj ten novy cip sparovat s riadiacou jednotkou - potrebujes z car pass-u security code.
Samotny chip do kluca nie je drahy ani u opla (teda relativne, sice predrazeny oproti vyrobnym nakladom ale znesitelne pre penazenku este)
Astra G - sportive, X20DTL, 1999, 3dv, spotreba 3,5-5 l/100km leto , 4,5-6 l/100km zima
Odpovědět