Ahoj. Včera se mi dvakrát asi po 50 km stalo že moje astra g 1.7td najednou chcípla. Když jsem zkoušel znovu nastartovat tak auto startovalo ale nechytlo...pak sem si všimnul že při sepnutí klíčku se mi nerozsvítila kontrolka čerpadla. Takhle sem to zkusil asi pětkrát po sobě a nic. Pak se mi kontrolka čerpadla rozsvítila jako standtartně a po chvilce normálně zhasla a motor poté naskočil. Uplně to samé se opakovalo i při druhém chcípnutí. Odhadujii to cca na 30-40 sekund kdy se ta kontrolka čerpadla nerozsvěcela a po té době naskočila.
Kde by mohl být problém? Díky.
auto přestane ject - kontrolka čerpadla
- Reklama
Re: auto přestane ject - kontrolka čerpadla
Co řekla diagnostika?
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Napajeni jednotky.poldaax píše:Ahoj. Včera se mi dvakrát asi po 50 km stalo že moje astra g 1.7td najednou chcípla. Když jsem zkoušel znovu nastartovat tak auto startovalo ale nechytlo...pak sem si všimnul že při sepnutí klíčku se mi nerozsvítila kontrolka čerpadla. Takhle sem to zkusil asi pětkrát po sobě a nic. Pak se mi kontrolka čerpadla rozsvítila jako standtartně a po chvilce normálně zhasla a motor poté naskočil. Uplně to samé se opakovalo i při druhém chcípnutí. Odhadujii to cca na 30-40 sekund kdy se ta kontrolka čerpadla nerozsvěcela a po té době naskočila.
Kde by mohl být problém? Díky.
Ještě sem na diagnostice nebyl
Špatnou naftou to být nemůže?
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
typoval bych to na jednotku čerpadla.. da se to opravit
ale bude to pouze tim pokud tam bude uložena chyba ohledně přepadového ventilu.

ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí