problém astra 1.7DTi

Odpovědět
michalrepcik

problém astra 1.7DTi

Příspěvek od michalrepcik »

tak kluci potřebuju poradit :koupil jsem astru a mám pár záhadných problémů:1.při přeřazení ze 4 na 5 cca 1700 otáček se auto nehorázně rozhoupe (motor jakoby se urval ze silenbloků)tak sem dal nový -ale stále stejný problém 2.auto se ohřeje na provozní teplotu a při prudkém brždění se mi rozsvítí kontrolka závady-auto jede stále stejně,diagnostika nic neukázala,3.při jízdě na dálnici cca 150km/h se přepne do nouzáku a absolutně nejede,netáhne děkuju za rady
Reklama

zippi

Re: problém astra 1.7DTi

Příspěvek od zippi »

vitaj na fore a pouzi "HLEDAT" :)
ale ako prve odporucam niekam ist na diagnostiku, nacitat chybove kody a uvidime...
ak si vies niektore veci na aute robit sam, tak pomaha vycistit sanie, egr atd,... tu na fore o tom najdes dost
Astra G Caravan 2.0DI 60kW X20DTL r.v.98 4x el. okná, 4x airbag, manuálna klíma, tempomat, ťažné, 4kotúče s ABS, PP od Davida
TeamLosi MLST 1/18 Raminator http://www.mkzobor.sk
mirda2908
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirda2908 »

michal kdyz se ti rozsviti kontrolka motora tak je nejaka zavada,diagnostika to ukaze,take byt tebou dam vymenit rozvody,a skontrolovat prevodovku mozna je problem tam,mozna to nebude ona a bude problem nekde jinde jestli nemas daleko do pardubic-clen denny nebo brna-clen romanK jsou tam velmi dobry odbornici na ople.Tady nafore je tema kto vse ma diagnostiku tak skus najit a domluvit se snekym at se ti nato koukne a vitej 8)
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
michalrepcik

Příspěvek od michalrepcik »

děkuju zkusím to a uvidíme
Odpovědět