Sklíčko do zrcátka řidiče

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
james11
Kontaktovat uživatele:

Sklíčko do zrcátka řidiče

Příspěvek od james11 »

Zdravím, poradí mi někdo kde sehnat nejlevněji sklíčko do zpětného zrcátka řidiče? Děkuji

p.s. uvítám odkazy
Reklama

Hany
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hany »

Nejlevněji výjde buď komplet na vrakáči, nebo jen sklo s podložkou. cca 500,-. Nové se dá sehnat třeba u ACI http://www.aci.cz/ ale je vždy levá strana dražší než u spolujezdce L vyhřívané,asférické 1.127,- , P vyhřívané 528,-, zřejmě se tak neruší.
http://www.aci.cz/default.asp?cls=spres ... strid=3247
OPEL ASTRA G COMBI, 2000 EDITION , 1.7 DTI ISUZU , system BEHR
pepca

Příspěvek od pepca »

:lol: já než mně čertík přivezl jiné jsem to řešil tak,že jsem si nechal u sklenáře uříznout zrcátko obyčejné za čtyřicet korun,to jsem tam nalepil na tu desku,ba to i vyhřívalo. :wink:
Hany
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hany »

Jenž je to klasické zrcátko,nepanoramatické.Tak na koleně se dá udělat leccos. Já dokonce, ještě, když měl Vectru, tak jsem měl taky zrcátko K.O., tak jsem si koupil zrcátko na Avii, to je krásně vypouklé a vyřízl jsem si sklo podle šablony.
pepca

Příspěvek od pepca »

:lol: tak já to lepil na to mé asférické pano,vyndal jsem to mé poškozené,oni udělali ščablonu,vyřízli,já sehnal tu silnější oboustranou lepící pásku,silikon přilepil,a ono to i vyhřívalo,Čertík to viděl,zrcátko bylo funkční,přesto jsem rád že mám již origoš z vrakárny.
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

no nemyslete si že replika je panoramatická, je tam jenom udělaná rejha ale sklo neni "prohnutý"
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
Hany
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hany »

V tom ACI mají jak klasické rovné, tak panoramatické.
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

Hany píše:V tom ACI mají jak klasické rovné, tak panoramatické.
ale to panoramatické neni panoramatická, má jenom tu rejhu

pepca

Příspěvek od pepca »

:wink: tak já měl to vypouklé a mám opět vypouklé :wink: jen mně příde více tmavší než to mé původní,tohle je též originál ale z jiné astry z vrakárny,Čertík to sehnal někde v Praze. :wink:
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

pepca píše::wink: tak já měl to vypouklé a mám opět vypouklé :wink: jen mně příde více tmavší než to mé původní,tohle je též originál ale z jiné astry z vrakárny,Čertík to sehnal někde v Praze. :wink:
no tak když to je originál tak je to snad jasný, já mluvim celou dobu o REPLICE (a neomlouvej se)

indet

Re: Sklíčko do zrcátka řidiče

Příspěvek od indet »

james11 píše:Zdravím, poradí mi někdo kde sehnat nejlevněji sklíčko do zpětného zrcátka řidiče? Děkuji

p.s. uvítám odkazy

Ahoj, po té co mě pravé před barákem chtěl někdo ukrást (odnesl si vnější kryt a zrcátko zůstalo celé popraskané) :evil: :!: :!: :evil:, jsem si po týdenním shánění po celém středočeském kraji, pro něj nakonec musel zajet na burzu do Gliwic / PL, kde jsem za komplet včetně skla dal 1000kč . Prodávali tam také čistě skla za asi 300kč (i řidičovo vyhř. asferické). Dej si akorát pozor ať ti neprodají neoriginální a je funkční vyhřívání.

To: Vojta - řidičovo zrcátko je asferické né jak píšeš ty panoramatické ( to je tak akorát zrcadlo na křižovatce) :D
OPEL ASTRA G X16SZR Caravan Sportive
manli2

Příspěvek od manli2 »

indet píše:To: Vojta - řidičovo zrcátko je asferické né jak píšeš ty panoramatické ( to je tak akorát zrcadlo na křižovatce) :D
řidičovo zrcátko sou 2 v 1 :wink:
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

indet píše:
james11 píše:Zdravím, poradí mi někdo kde sehnat nejlevněji sklíčko do zpětného zrcátka řidiče? Děkuji

p.s. uvítám odkazy

Ahoj, po té co mě pravé před barákem chtěl někdo ukrást (odnesl si vnější kryt a zrcátko zůstalo celé popraskané) :evil: :!: :!: :evil:, jsem si po týdenním shánění po celém středočeském kraji, pro něj nakonec musel zajet na burzu do Gliwic / PL, kde jsem za komplet včetně skla dal 1000kč . Prodávali tam také čistě skla za asi 300kč (i řidičovo vyhř. asferické). Dej si akorát pozor ať ti neprodají neoriginální a je funkční vyhřívání.

To: Vojta - řidičovo zrcátko je asferické né jak píšeš ty panoramatické ( to je tak akorát zrcadlo na křižovatce) :D
každej ví jak sem to myslel, replika prostě neni ani asférická ani panoramatická, prostě plochá jako baterka :twisted:

indet

Příspěvek od indet »

Vojta píše: každej ví jak sem to myslel, replika prostě neni ani asférická ani panoramatická, prostě plochá jako baterka :twisted:
jsem si jen rejpnul :wink:
OPEL ASTRA G X16SZR Caravan Sportive
manli2

Příspěvek od manli2 »

zase ty citace..... :roll:
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Odpovědět