Mám problém a to, že kolíšu mi mierne otáčky a nielen na voľnobehu, dymím na modro- zle spaľovaná nafta kým sa motor nezohreje potom to tak nieje vidno ale cítiť, hrkoce čerpadlo a auto nemá taký výkon, nedá sa vytočiť či je studené alebo v prevádzkovej teplote turbo piští v rozsahu 1200-1800 otáčiek a potom sa vlečie s hrkotajúcim čerpadlom a modrým dymením bez výkonu resp. nízkym a problémom ho roztiahnúť a dosť často sa rozsvieti kontrolka motora, apropo predtým mi vypisovalo a vykázalo chybu "štartovací okruh vstrekovacieho čerpadla" čo znamená, že som dal opraviť RJ čerpadla, kvôli skorodovaným a studeným spojom.
Mám pocit, že jeden alebo dva vstreky už len čúraju naftu a mám info, že sa menia len špičky na vstrekoch ale nedá mi pokoj ten pazvuk čerpadla, ktorý vydáva pri zošliapnutí plynu a výkon nikde, len rachot a bolo mi povedané,že treba nastaviť polohu čerpadla, len neviem ako na to a posledný problém je, že keď absolvujem dlhú trasu chladiaca zmes drží hladinu ale ak robím cesty len po meste tak musím dolievať destilku a to mám zaslepený výmenik tepla na olejovom filtry, vymenené tesnenie pod hlavou s tým, že hlava bola zarovnaná a nebola ani krivá ani prasknutá, vodítka ventilov a ventily OK a vymenili mi guferká a mám v nádržke kvapky oleja a na viečku oleja povlak. Vie mi niekto poradiť čo mám a ako dať spraviť, lebo čo mechanik to iná diagnóza.....
Tak to je na mna moc !!! PLS help
Tak "mensi" problem s Astra 1,7DTi 16v 55kw
Tak "mensi" problem s Astra 1,7DTi 16v 55kw
Astra G 1.7 DTI 16 V caravan Y17DT 2000
- Reklama