Ahoj všem,prosím o radu nebo názor. :oops:Mam Astru G 1.7 dti-motor Isuzu.Z Nedostatku času-jinak bych si jí vyměnil asi sám

Navštívil jsem značkový Opel servis a chtěl jsem vyměnit brzdovou kapalinu,následovala odpověď ano vyměníme.

Když jsem si přišel po několika hodinách pro mé vozidlo,tak mi oznámily,že se mechanikovi nepodařilo povolit odvzdušnovací šrouby u zadních kol,a že se bojí,že by je mohl utrhnout

a proto měnili brzdovou kapalinu jen přes předek a tudíž vyměnili jen polovinu brzdové kapaliny

a proto mi doporučují výměnu zadních brzdových válečků oba dohromady za pro ně pouhých

2600,-KČ BEZ PRÁCE.

Když jsem jim řekl,že tedy raději neměli žádnou brzdovou kapalinu měnit a měli se telefonicky zeptat jestli ty brzdové válečky mají vyměnit rovnou a pak vyměnit brzdovou kapalinu všechnu tak jak se správně má a že takhle je tam přes dva roky stará brzdovka namíchaná s novou-takže bych řekl tímto znehodnocená

a že pokud v budoucnu dojde k výměně těch válečků-budu muset měnit a platit novou brzdovou kapalinu znovu

,mi bylo oznámeno,že alespoň tu brzdovou kapalinu omladili a že to stačí.

Já tomu nevěřím

!!!!A JAKÝ NÁZOR NA TO MÁTE VY????Předem vám všem děkuji za každou vaší radu a názor-co mám teď dělat????