Ja som si nedavno dokoncil komplet nove ozvucenie od radia az po nove repro v predu v zadu, zosilnovace a subwoofer. Astri uz trosku poznam a viem co kadial tahat, ako to pozapajat... Robil som si aj tempomat a podsvietenie palubovky. Chcem tu doplnit aj foto. Rozsah výmeny ozvučenia je nasledovny: Radio je CLARION DXZ468RMP, dokupoval som aj interface na prepojenie ovladania z volantu na radio. trochu ho tam trebalo prisposobit ... Farba radia je piano black a super ladi so strednym panelom ktory je tiez prelakovany... Do dveri som montoval repro BOA a hlinikovými membránami výškove su tiez BOA. Výhybka je umiestena vo dverach a ma zabudovanu ochranu proti odpaleniu. V predu su 16tky repra a v zadných dverach ten isty model len13ky. Od baterky mi ide 20ka kabel a pod zadným sedadlom sa delý na dve 10ky pre zosilnovace. Jeden 4x85 RMS napaja reproduktory a druhy 1x300 RMS napaja subwoofer. Oba zosiky su GrandZero Titanium. Celkovy výkon aparatury uplne postacujucich priblizne 1000Watt /hudobny Maximum/. Subwoofer je robeny presne na mieru. Je to uzavreta ozvucnica v nej osadeny Pionner model presne neviem.. ale asi jeden z najlepsich repro ktore som mal moznost vyskusat.. hudobny vykon tochto repra je az 1000watov... ja to samozrejme nevyuzivam... ale hraje prekrasne... Cele to hraje velmi pekne a az neskutocne cisto a precizne.... Zalezi vsak aj od nahravky... ci je co CD alebo mp3. Foto ako som spominal doplnim...Ak ma vsak niekto zaujem o montaz hudby do Astri tak sa moze na mna obrati... Rad pomozem aj namontujem... Ja som z KE... Taktiez o par dni budem robit diagnostiku na vsetky ople... majte sa...
Na jar este pridu nove kable od zosilovaca na reproduktory vo dverach a asfaltove platy do dvery na potlacenie rezonacii.... momentalne riesim dvd prehravac a monitor... su rôzne moznosti a kombinacie takze ak nieco vyberiem a namontujem pridam aj foto...
To sa vám oplatí dávať do toho toľké prachy? Ja mám klas.repro od výroby a rádio CDR 500 a v pohode. Myslím že tak veľký rozdiel v hudbe nieje. Teda ak mám dobrý sluch Tie prachy by som určite investoval do niečoho iného.
Sršeň píše:To sa vám oplatí dávať do toho toľké prachy? Ja mám klas.repro od výroby a rádio CDR 500 a v pohode. Myslím že tak veľký rozdiel v hudbe nieje. Teda ak mám dobrý sluch Tie prachy by som určite investoval do niečoho iného.
taky nazor. ale kdo nekdy slysel seriovy repro a pak lpsi kvalitu rozdil tam je, stejne jako srovnavat radio a RADIO !!!!
Mna to vsetko stalo dokopy po zľavách od kamoša čo to predáva 27000,-Sk... A je to velky rozdiel oproti origo.... ale najlepsie je ako hovori Milosh pocut ten rozdiel.... aj ja som mal predtym origo repra plus len subwoofer v kufri ale ked som to pomenil hraje to ako v koncertnej sale... ani nejde o vykon ako o cistotu zvuku... preto uz musim aj nahravky robit kvalitne lebo na tych reproduktoroch pocut kazdy rozdiel...
No tak teda 27.000 to je riadna palba. Podľa mňa to zato nestojí. Aj keď uznávam že to hrá určite super, ale toľké prachy !!! Mne osobne hra radio iba ako podmaz, radšej počuvam zvuky motora a zvuky okolo mňa. Nechápem niektorých maniakov ako im to môže hrať na plné gule. Veď to sa nedá ani sústrediť na cestu.
Sršeň píše:No tak teda 27.000 to je riadna palba. Podľa mňa to zato nestojí. Aj keď uznávam že to hrá určite super, ale toľké prachy !!! Mne osobne hra radio iba ako podmaz, radšej počuvam zvuky motora a zvuky okolo mňa. Nechápem niektorých maniakov ako im to môže hrať na plné gule. Veď to sa nedá ani sústrediť na cestu.
tak 30litru bych za to taky nedal, ale do tech 10000kc to je myslim v pohode.
Ked mam pravdu povedat aj som tiez nechcel tolko do toho dat... menil som to vsetko postupne a tak sa to naratalo....
Radio 7990,-
Interface na ovladanie radia z volantu 3000,-
Reproduktory v predu a v zadu 6000,--
Subwoofer 4200,-
Zosilnovace a kable 8000,--
neviem ci to nie je dokopy aj viac...... vsetko su to skoro velkoobchodne ceny...
Ked som si to minule zratal tiez ma skoro porazilo..... ale ked to davas dokopy postupne tak to tak neboli ako to vysolit naraz... ja som to daval dokopy asi 6-7 mesiacov...
Sekol by este kapacitor.... cena 1500,--- a nove kable od zosilnovaca na reproduktory v dverach plus asfaltove antirezonancne platy do dvery... ale to az na jar...
Ono nie zase vsetko som kupoval z usporenych... Pôvodne radio co som mal neaky pionner a subwoofer so zosilnovacom som predal kamošovi takze cast tej investicie bola pokryta predajom pôvodnych veci co som este mal z byvaleho auta....