Tak jsem zjistil, že ni teče kapalina z pravého předeního tlumiče (taky to klepalo), takže to musím vyměnit. Kámoš mi se slevou objednal v AutoKelly 2 ks tlumičů Monroe, bohužel jsem se právě dozvěděl, že mají pouze 1 kus...a to mi dává trochu prostoru, koupit případně jiné. Nabídku mám tuto:
1. Monroe za 1436 Kč/kus (se slevou v AutoKelly)
2. KYB (asi Kayaba, že jo?) za cenu cca 1600 Kč/kus (údajně se selvou přes kámošku)
3. Sachs za cenu cca 1800 Kč/kus (údajně se selvou přes kámošku)
Tak teď, které vzít? Ty Sachs se mi zdají uz docela drahé, na Monroe jsem slyšel nářky (nevím, zda pravdivé) a KYB jsou lepší než Monroe? Myslím za rozdíl ceny cca 170 Kč/na kusu.
Které z těchto 3 tlumičů vybrat?
Které z těchto 3 tlumičů vybrat?
Opel Astra Caravan 2.0 DI (X20DTL) 16V/60 kW
(10/1998)

(10/1998)

- Reklama
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Re: Které z těchto 3 tlumičů vybrat?
ber Monroe,jsou OK.
Taky bych preferoval Monroe - už jenom minimálně kvůli ceně
Akorát dle "jedna paní povídala" jsou prý měkké a na našich kvalitních cestách rychle odchází. Tak je tedy asi vezmu, pokud mě někdo nepřesvědčí pádným argumentem jinak 

Opel Astra Caravan 2.0 DI (X20DTL) 16V/60 kW
(10/1998)

(10/1998)

Asi to máš jedno a cena je cena, ale Sachs jsou podle Opel Zralý originály co tam jsou od výroby (teda alespoň na mojí káře 98) a já mám teď ty (myslím že se jmenují) KYB Power-G a zatím spokojenost 

Mobil : 602318645
ber kayaby excel-g jsou super. ty monroe bych nebral spousta lidí na ně nadává, i tady na foru. já mam excel g sport a jsou velmi příjemný (moc nedrncaj ale nenaklání se tolik) 

jsem taky za kayaba excel-g