VÝMĚNA KABINOVÉHO FILTRU

Co nenajdete na fóru v sekcích Astra G, pravděpodobně to bude zde.
Odpovědět
1martin1

VÝMĚNA KABINOVÉHO FILTRU

Příspěvek od 1martin1 »

ZDRAVÍM VŠECHNY.všiml jsem si že tady bylo pár dotazů na výměnu kabinového filtru.mám zafiru 2,0 DTI r.v.2000 nedávno jsem ho měnil poprvé.hodně mi to ulehčilo to když jsem rozbalil nový filtr a byl uvnitř obrázkový návod jak na to.byl to filtr FRAM CF8867
JEŠTĚ K TOMU OBRÁZKU PO VYJMUTÍ ZÁSUVKY JSEM MUSEL JEŠTĚ ODŠROUBOVAT BOČNÍ PLASTOVÝ KRYT,KTERÝ JE U LEVÉ NOHY KDYŽ SEDÍTE.POTOM JE TAM JEŠTĚ POD VYTAŽENOU ZÁSUVKOU TAKOVÝ LISOVANÝ PLECH O KTERÝ JE OPŘENÁ ROURA VENTILACE A TU MUSÍTE TAKY VYTÁHNOUT JÁ JÍ TAM MĚL JEN NASAZENOU TAKŽE ŽÁDNÉ ŠROUBOVÁNÍ.A TEN PLECH DRŽÍ NA ČTYŘECH ŠROUBECH.TYTO TŘI VĚCI NEJSOU NA TOM OBRÁZKOVÉM NÁVODU,ALE MYSLÍM,ŽE TO NIKOHO MOC NEZDRŽÍ JE TO OTÁZKA 5 MINUT
JEŠTĚ K TOMU OBRÁZKU PO VYJMUTÍ ZÁSUVKY JSEM MUSEL JEŠTĚ ODŠROUBOVAT BOČNÍ PLASTOVÝ KRYT,KTERÝ JE U LEVÉ NOHY KDYŽ SEDÍTE.POTOM JE TAM JEŠTĚ POD VYTAŽENOU ZÁSUVKOU TAKOVÝ LISOVANÝ PLECH O KTERÝ JE OPŘENÁ ROURA VENTILACE A TU MUSÍTE TAKY VYTÁHNOUT JÁ JÍ TAM MĚL JEN NASAZENOU TAKŽE ŽÁDNÉ ŠROUBOVÁNÍ.A TEN PLECH DRŽÍ NA ČTYŘECH ŠROUBECH.TYTO TŘI VĚCI NEJSOU NA TOM OBRÁZKOVÉM NÁVODU,ALE MYSLÍM,ŽE TO NIKOHO MOC NEZDRŽÍ JE TO OTÁZKA 5 MINUT
tady to asi uvidíte líp-http://www.jpeg.cz/view-301_filtr.jpg.html
Naposledy upravil(a) 1martin1 dne 31 říj 2010, 20:42, celkem upraveno 1 x.
OPEL ZAFIRA,2,0 DTI,2000,STŘÍBRNÁ METLA
ObrázekObrázek
Reklama

APiK

Re: VÝMĚNA KABINOVÉHO FILTRU

Příspěvek od APiK »

Možná by to chtělo ten obrázek upnout někam ve větším rozlišení :P .
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Mike.S
Kontaktovat uživatele:

Re: VÝMĚNA KABINOVÉHO FILTRU

Příspěvek od Mike.S »

třeba na www.jpeg.cz :D
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi

Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Odpovědět