Ahoj vsem,
rad bych se zeptal, zda mate nekdo zkusenost se zamenou ciselneho panelu CDR 500 (Delco) za CAR 400 (Philips). Konkretne jde o nahradu praskleho panelu na CDR 500 tim z puvodniho radia.
Podle obrazku jsou panely stejne.
Dik moc za tipy
Michal
Zamena panelu jednotlivych typu radii
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zamena panelu jednotlivych typu radii
To asi nepůjde zaměnit někde jsem četl že tyto panely mají nějaký kód a proto je nejde měnit.micsvo píše:Ahoj vsem,
rad bych se zeptal, zda mate nekdo zkusenost se zamenou ciselneho panelu CDR 500 (Delco) za CAR 400 (Philips). Konkretne jde o nahradu praskleho panelu na CDR 500 tim z puvodniho radia.
Podle obrazku jsou panely stejne.
Dik moc za tipy
Michal
Snad jen přes opel servis ti to snad dokáží změnit za patřičný obnos.Otázkou je jestli je tato informace pravdivá,nevím ,neskoušel jsem.
ASTRA G 100 Edition caravan -X16XEL r.99
- Princ William
mě řikal jeden odblokovač rádií že to sou prej jenom hloupý tlačítka že to jde vymněnit mezi dvěna cdr500 ale nevim estli i mezi typama
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Princ William
to taky nevim ale myslim si ze jo nebot na CAR 400 a CDR 500 mi prijdou uplne stejnyVojta píše:mě řikal jeden odblokovač rádií že to sou prej jenom hloupý tlačítka že to jde vymněnit mezi dvěna cdr500 ale nevim estli i mezi typama

Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
no tak asi uplně stejný nebudou když jedno vyrábí philips a druhý delco nebo VDOPrinc William píše:to taky nevim ale myslim si ze jo nebot na CAR 400 a CDR 500 mi prijdou uplne stejnyVojta píše:mě řikal jeden odblokovač rádií že to sou prej jenom hloupý tlačítka že to jde vymněnit mezi dvěna cdr500 ale nevim estli i mezi typamajedinej rozdil by mohl bejt zezadu. jak je tam ten pocet tech pinu
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Princ William
Zkusil jsem
Tak jsem to zkusil a nejde to.