Hledat už nezkoušej, klikni na odkaz co psal adam09. A když už jsme u toho...druhá hláška hlásí nízkou hladinu oleje. Na měrce je ještě něco vidět nebo už ne? Zajímá mě, kdy počítač hlásí nedostatek.
Hoi, tak se mi dneska rozkecal palubak a neco trosku nechapu. Kdyz jsem jel do prace, tak mi nahlasil nizkou hladinu v ostrikovacich, to je mi jasne, jeste jsem nestihl dolit. Ale jak jsem odjizdel z prace, tak se mi rozsvitilo Headlight ..., ale obe zarovky svitily. Pak jeste me to upozornilo jednou pri dalsim startu. A to uz bylo docela silene. Prvni Check brake lights, pak Headlight a pak jeste ta voda do ostrikovacu. Mno a po ceste domu me jeste Oil. Takze muj problem zni, proc hlasil predni zarovky, kdyz obe sviti (vcetne obou parkovacek).
Opel Zafira 1,8 92kW (Z18XE) 2000 Edition-Obyvak na uteku
Skoda 100 (722)-Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi-S ni uz to neni tak squleee jako s S100
Jen kdyz dostanu vyprask . Nevim zadek me nejak nenapadlo kontrolovat.
Herry to je v normálu, když už odchází některá žárovka, ale ještě stále svítí, tak zřejmě mění svůj odpor/napětí a počítač to vyhodnotí jako chybu, to znám Prostě vyměň obě žárovky a ty co tam máš si nech pro silniční kontrolu Jo a ještě vzadu máš 3 brzdovky
Tak jsem ted zaletel k autu. A vsechny zarovky sviti a oleje je az po vrchni rysku. Ted mi to hlasi uz jen tu vodu v ostrikovacich.
Defe: Zarovka nemuze menit napeti protoze to dodava baterka/altik. Na zarovce se muze menit pouze odpor a proud.