Otevřený dopis prezidentovi - čtěte důležité
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
Otevřený dopis prezidentovi - čtěte důležité
Nevím, jestli to už někomu došlo, ale komu ne, tak si to určitě přečtěte! Vím, že se asi někomu nebude líbit, že se tu tahá zase politika, ale tohle dle mého se už musí řešit a tohle co se dnes děje určitě neskočí ve ztracenu!!!!!!! Po tom, co jsem zase dneska slyšel a viděl to sem musím dát!!!!!!!!!! viz odkaz!!
http://uloz.to/5844260/dopis-prezidento ... -z-nas.doc
http://uloz.to/5844260/dopis-prezidento ... -z-nas.doc
- Reklama
Re: Otevřený dopis prezidentovi - čtěte důležité
Já vím že se to nebude hodně lidem tady lííbit a to že jsem docela dnes už krajně sociálně (nepleť si komunisticky) založenej, ví už dost z vás, ale sakra Radime kde se to podepisuje

PS: Hlavně ten poslední odstavec, autor ani neví jakou má podle dnešních nálad mezi obyvatelstvem pravdu

PS: Hlavně ten poslední odstavec, autor ani neví jakou má podle dnešních nálad mezi obyvatelstvem pravdu

Mobil : 602318645
tak to nemá chybu 

OPEL ASTRA Coupe 2,2 16V
VW POLO 6N2 1,0 8V
VW POLO 6N2 1,0 8V
-
- Kontaktovat uživatele:
pekny skoda ze to nepomoze
hmmmm... Nelíbí se mi to.
Nečetl jsem to celé podrobně, má tam pár pěkných konin, mele páté přes deváté a nemluví za sebe, ale za všechny.
Jako dílko grafomana to ale beru.
Nečetl jsem to celé podrobně, má tam pár pěkných konin, mele páté přes deváté a nemluví za sebe, ale za všechny.
Jako dílko grafomana to ale beru.
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Jasně taky se mi to slohově nelíbí a v návaznosti na obsah (taky nesouhlasím se všemi jeho názory) to někde dost skřípe (nemyslím že třeba já, nebo někdo z nás by to napsal stejně, nebo nedejbože hůř), ale je to prvotní počin občana (a je úplně jedno jak je sečtělej) kterej jen nekecá, neremcá a něco udělal, i kdyby to mělo být jen "elektronicky" slohově a gramaticky nedokonalý dílko 

Mobil : 602318645
-
- Kontaktovat uživatele:
Mno taky jsem nasel par nesrovnalosti, nicmene se tam pise pomerne dost pravdivych veci.
Nejlíp se ten člověk sám vystihl ve větě "Občan u televize není hloupý a vidí" ...já už ani nevím kdy jsem měl čas se na ní dívat. IMHO tohle téma patří na web škodovkářů a né na web kde si každý "prohání prdel" v kapitalistickém stroji OPEL
IMHO žijeme v tom co jsme a vždycky jsme byli (i ten komunismus u nás byl nastolen řádnými volbami viz zde) a je třeba se s tím smířit....
Doporučuji smazat, protože tyhle extrémně levičácké myšlenky jsou pro slabomyslné stejně nebezpečné jako ty extrémně pravičácké a snadno by jim mohli uvěřit!

Doporučuji smazat, protože tyhle extrémně levičácké myšlenky jsou pro slabomyslné stejně nebezpečné jako ty extrémně pravičácké a snadno by jim mohli uvěřit!
to je zase výkřik do tmy nějakýho zoufalce co nemá nic lepšího na práci...
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
To je zase nějaký nový HOAX?
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Radši jsem to zavřel a šel se pást mezi slepé a poslušné ovce...
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
uff.. no já sjem dočetl po tento řádek: "...a naopak zvažuji žalobu na stát o náhradu těch rozkradených peněz"
Na víc prostě nemám
Základní myšlenka toho člověka je snad jasná, ale přednesená strašným způsobem.
Na víc prostě nemám

Základní myšlenka toho člověka je snad jasná, ale přednesená strašným způsobem.
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
No já se určitě s ovcemi tohohle národa pást nepůjdu.... pokud někdo říká výkřik do tmy, atd....tak je to opravdu naprd..... 

Ať to psal kdo to psal tak je to každopádně "Lucipírek" a neumí ve wordu.
BTW: Přečetl jsem asi dvě věty...... 

2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
No Radime máš pravdu taky bych rád rozhodnul o svých penězích. Co teď uděláš proto, aby tomu tak nebylo. Tohle není o jednom člověku, tohle začíná u každýho z nás. Jenže když začne jeden zhášet na záchodě, druhej přestane. Já si myslím, že v podstatě nikdo z nás nesouhlasí s tím co se děje. Já se hádal před volbama s kolegou (on je těsně před důchodem) - že my mladý důchodce nemáme rádi, že bychom je radiši vraždili, na důchody jim nedáme. Že jsme sobci.rychlyradim píše:No já se určitě s ovcemi tohohle národa pást nepůjdu.... pokud někdo říká výkřik do tmy, atd....tak je to opravdu naprd.....
ALE oni platili na důchod, i já platím, ale já si mám urvat dva krajíce?? mám platit sociální a sobě si ještě spořit, protože už to moje, nebo jejich je rozkradeno....takže on ukrojil jednou a já bych měl dvakrát? - proč, já mu ty peníze nevzal, ale on se sobecky chce po mě???
ALe poraď co dál.
Takovýhle dopis je nanic....je to výkřik do tmy.....přečetl sis ho a šel jsi vklidu dopráce vydělavat na daně. (Nebo někdo z nás šel před hrad ??) - Nuže Ovečko, poslušně se pas a doufej, že tě nesežere vlk. - Ale na rovinu, beru to v klidu - mám jiné věci na rozčilování a vstekání.
Jenom mi to příjde jako že VŠICHNI vědí, že se NĚCO musí udělat, ale NIKDO NIC NEUDĚLÁ.
Jestliže tento dopis bude jako petice a naše vláda, resp. státní úředníci se budou muset zodpovídat ze svých činů, tak budu sám jezdit s peticí.
Dosti plácání, o kus dál jsem viděl pěknou pampelišku, a ty já rád.

Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR