Divny zvuk motora.

Odpovědět
Unnamed

Divny zvuk motora.

Příspěvek od Unnamed »

Cawte este som to tu nenasiel tak som musel zalozit nove.Mam taky zvlastny problem ked idem a troska zatocim abo aj velmo proste zatocim do prava aalebo dolava tak pocujem take striekanie vody nvm ci to pocujem v chladici ako tam tecie voda alebo neviem proste furt ked zatocim tak to pocujem ako keby niekde neco strieka vodu tak sachcem spytat ci sa s tym niektonestretol.A este by som chcel sa spytat ze kde najdem v motore nadrzku kde je kvapalina na posilovac riadenia ze ci tam je tooho este dost .Dakujem za pomoc ;) .Opel astra 1.7 DTI
-----------
Opel Astra G 1.7 DTI 55kw
Reklama

MaR
Kontaktovat uživatele:

Re: Divny zvuk motora.

Příspěvek od MaR »

Jestli je to zvuk jako když teče voda pod velkým tlakem přes přiškrcený ventil (sorry líp to popsat neumím), tak máš málo kapaliny v servu, nádobka je za motorem nalevo, je tam docela málo místa a bude se ti to blbě nalévat. Zkontroluj hladinu mě to přesně tak dělalo po výměně serva než sem dolil.
Vauxhall Astra 1.4 16v 90 koníků, 06/1999, holt už má 11 let a 316 000 km za sebou :-)
Opel Vectra C Caravan 1.8 16v 90KW... To je jiný kočár
Salám

Re: Divny zvuk motora.

Příspěvek od Salám »

Mi zase v palubovce šplouchá kondenzát z klimy..ale je zima a dlouho jsem ji nepoužil, tak už to vyschlo :wink:
Odpovědět