Ahojte neviem si stym radi.Kupil som Opel Astra G 2000.rok vyroby ma najazdenich 90.000km..Kupil som jazdli som snou nemal som olej v nadobe s chladiacou.Raz som stal tak dole s kopca a na studeny motor som velmo pridal plyn a zdochlo mi to ..Nvm ci to bol pricina toho ze sa tam dostal nejako olej abo to bolo uz predtym lebo som si to velmo nevsimal.Ale ked som ho kupival bola ta nadoba cista jazdilo som tyzden ptm tyzden auto stalo a ptm som si to vsimol.Mal som strasne vela oleja v chladiacej a neskor s toho bola daka gebuzina a auto prestavalo chladit.tak som nastivil mechanika povedal ze moze byt tesnenie pod hlavou ale aj vymenik oleja.tak sme odpojili vymenik a napojili to priamo voda sa vycistila jazdil som zhruba tyzden 2 ako skusobnu olej sa neobjavil tak som znova zapojil vymenik a jazdim zase a ani znamky oleja.Momhol to byt teda skrat? ze len v tej chvili ked som tak velmo pridal za studena ze ten olej pretlacilo alebo co by to mohlo byt? . dakujem za pomoc
Těsnění pod hlavou v lepším případě. Nebo prohlá hlava. Možná to někdo věděl tak hlavu přetáhl, nádobku vydrbal a hybaj do bazaru. Dělá se to tak bohužel