poškozen chladič vody od ?

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
Billy.Joe

poškozen chladič vody od ?

Příspěvek od Billy.Joe »

Přátelé, mám problém.... mám 1,8 16V 85 kw s klimou. Tři dny zpátky mi začal téct chladič vody. Podíval jsem se pod auto a zjistil jsem, že teče chladič z důvodu, že ho prodřela uvolněnná nádobka uprostřed chladiče ( vypadá jako tubus ve vodorvoné poloze) na obou stranách vede trubka a je připevněná na držáky gumovými blbostma, na jedné straně to vypadlo a vráželo to do chladiče a postupně to chladič přetrhlo. Nic nebylo slyšet takže jsem to ani nemohl vědět. Vysoušeč klímy by to neměl být, ten je na pravé straně chladiče?! Co to teda může být ? Setkal se někdo s podobným problémem?

Čeká mě teď nákup chladiče na vrakovišťi... jo a kdyby se někdo ochotný našel v Praze, který by mi to mohl do středy namontovat a ještě za rozumný peníz, budu rád.

Díky všem.
Opel Astra G,3dv. 1.8 16V, r.v.: 1998,zel.metalíza, 4x airbag, el okna, zrcátka,mult.volat.,volant a řadící páka-kůže,ABS,ASR(TC),dělená sedadla s otvorem pro lyže,man.klimatizace,rádio CD,4x kotouče, 205/50 R16. Zakoupeno u Opel Steiger Praha 05/09 za 55 000 kč
Reklama

Odpovědět