Demontáž lišty u oken
Demontáž lišty u oken
Ahojte potřeboval bych poradit jak sundam na předních dveřích z venku u okna tu černou lištu která vede pod zrcátko?chci si polepit sloupky ale ta lišta mi nějak nejde sundat a bojim se abych ji nějak nepolámal
Koukal jsem se do manualu a tam jsem to jaksi nenašel... aspoň né zrovna jak sundat tu lištu.To same i u zadniho okna pokud to vubec nějak pujde bo to se mi zda že je nějak nalepené na skle.(jo a mam 3-dveř abychom byli v obraze) Diky za odpovědi..

Opel astra G OPC II r.v 2003 2.0Turbo Z20Let
- Reklama
- recor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Demontáž lišty u oken
musis ju opatrne podobrat a tahat smerom hore...je nacvaknuta na takych plastoch..mne ide celkom lahko dolu, zacni od konca a ked ti vyskoci hore tak zbytok pojde uz lahko..a ked ides len stlpiky lepit tak staci ju na konci vycvaknut, netreba celu
X16SZR, 5dv., strieborna metaliza, r.v.: 98
Aha diky no prave po prvnim majteli tam ty folie byli ale jde videt ze pri jejich sundavani si stim moc nepohral bo to trci a kazi to vzhled pri blyzsim zkoumani
Zajima me prave i zadni okno bo to tam ma taky a to netusim jak to tam podsunul do te gumy.Proste musim se toho nejak zbavit abych tam mohl nalepit pekne novou no... 

Opel astra G OPC II r.v 2003 2.0Turbo Z20Let
- recor
- Kontaktovat uživatele:
ja mam 5dver, tam je to na zadnom aj prednom okne rovnake...na 3 dver by mohli poradit ini
X16SZR, 5dv., strieborna metaliza, r.v.: 98
zadnu no tazko, ak chces dat dole ta asi cele okno, ale keby si ju len skusil trosinku vyhnut a hned tam dal foliu tak by to mohlo tieez ist no
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car