jak vymontovat radio
jak vymontovat radio
zdravim vsechny, potreboval bych poradit jak vymontovat radio ze stredove konzole.po procitani clanku jsem vsude nasel ze mam do tech 4 sroubku strcit ty draty.ale u me je ten problem ze tam ty 4 sroubky nemam nebo nejsou viditelne umistene.z hlavy presne nevim co to je za typ radia ale dle fotek co jsem nasel tady na foru tam ty 4 sroubky proste nemam
poradte pls kdo vite.predem diky

- Reklama
Re: jak vymontovat radio
nafoť rádio
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
když tam ty šroubky nemáš tak už máš za sebou první krok- to jest jejich vyšroubování. Tak strč vytahovací háky do těch dírek a vyndej to radio ven.
Pokud teda je řeč o originálním rádiu.
Pokud teda je řeč o originálním rádiu.

To je dotaz.... Jak mám vyndat rádio? Jaký tam je? Nevím....
Existuje cca 10 druhů klíčů na vyndávání radií, 100 způsobů užití těchto klíčů.... To jako myslíš, že je tu bude někdo všechny vypisovat?
Existuje cca 10 druhů klíčů na vyndávání radií, 100 způsobů užití těchto klíčů.... To jako myslíš, že je tu bude někdo všechny vypisovat?
END
-
- Kontaktovat uživatele:
Prosímtě, stav se už konečně zamnou, já ti ho vyhodím ven.
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
vsem ktere jsem timto dotazem popudil tak se omlouvam.radio nafotim a hodim zitra fotky.
tak popros prvního cikána co půjde kolem ať ti ho vindá že mu za to dáš flašku vodky a máš ho venku do minuty, ale otevři nejdřív okna než mu o otom řekneš aby ti ho nerozbil až půjde pro to radio
a nemusíš nic fotit