Pomoc s žárovkama
Pomoc s žárovkama
Čaute lidičky mám tuningové světla Angel Eyes a v nich byli xenony, bohužel mě zastavili policajti a tak jsem to musel sundat protože jak víte nemám ostřikovače....no takže přejdu ke svému problému. Mám tam žárovky od OSRAMU, Cool Blue sada za 370,- se svítivostí jako mají být xenony, ale bohužel to vůbec nesvítí modře ale pořád žlutě trošku do běla, hm ještě ohledně patice je to H3 !!!! podívejte se mi na profil na lidé Radim.hs a mám tam auto vyfocené a prostě když to vyfotím ty světla tak to jde vidět že to svítí modře ale za běžného dívání mimo mobil to svítí žlutě...nechápu včem je problém, prosím o každou radu čím to může být. S pozdravem věrnej uživatel Astry Fora Radim ...
Astra G 2.0 DTI 16V Y20DTL --->xenony 6000k, vyhř.sedačky-z.okno+zrcátka, elektrické st.oken, sportovní pružiny, sport.filtr atd....Neony...
- Reklama
Re: Pomoc s žárovkama
Já myslím, že problém není nikde..žárovka nikdy nebude svítit tak jako xenon..
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
sirhenrik : ja mam ty same zarovky a oproti originalnim to byly tak sviti jen vice do bile barvy...ty origo jsou spise takove do zluta...pokud se nepletu na te OSRAMce je modry povlak na te zarovce.ale modre svetlo ti to neudela
takze jak rikam je jen belejsi.ja osobne jsem s nim spokojeny vice nez s origem a ani xenony nepotrebuju.sviti to dostatecne 

jeste jedna vec.ze zkusenosti vim ze angely to svetlo trosku utlumi.na predchozim aute (Corsa B) jsem si taky hodil angely a nebyl jsem zrovna moc spokojenysirhenrik píše:Čaute lidičky mám tuningové světla Angel Eyes a v nich byli xenony, bohužel mě zastavili policajti a tak jsem to musel sundat protože jak víte nemám ostřikovače....no takže přejdu ke svému problému. Mám tam žárovky od OSRAMU, Cool Blue sada za 370,- se svítivostí jako mají být xenony, ale bohužel to vůbec nesvítí modře ale pořád žlutě trošku do běla, hm ještě ohledně patice je to H3 !!!! podívejte se mi na profil na lidé Radim.hs a mám tam auto vyfocené a prostě když to vyfotím ty světla tak to jde vidět že to svítí modře ale za běžného dívání mimo mobil to svítí žlutě...nechápu včem je problém, prosím o každou radu čím to může být. S pozdravem věrnej uživatel Astry Fora Radim ...
Aha tak Ok díky za odpovědi 

Astra G 2.0 DTI 16V Y20DTL --->xenony 6000k, vyhř.sedačky-z.okno+zrcátka, elektrické st.oken, sportovní pružiny, sport.filtr atd....Neony...
Ježišmarjá ANGEL EYES = svítící kroužky!!! Nemají nic společného s parabolou či čočkou světla, tedy nemohou mít vliv na svítivost světla. Vliv na svítivost má pouze to, že na origo obyč. světlech není čočka která láme tok světla trochu jinak než parabola a tak se zdá, že svítí méně.
END
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
zkus si pročíst toto: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 77&start=0
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip