doporucte servis bratislava

Pokud se váš dotaz nehodí do žádné sekce pište jej sem.
Odpovědět
mailer

doporucte servis bratislava

Příspěvek od mailer »

Ahojte,
chystam sa s astrou na servis po 2 rokoch najazdene 40 tis. km. Viete mi doporucit servis?
Co citam tak servisaci menia diely, dokonca aj rezervy, to co maju vymenit nevymenia a tak...
Ak mate skusenosti, budem rad.
dik
Reklama

Pico

Re: doporucte servis bratislava

Příspěvek od Pico »

Ja som tu rovnaké vlákno vytvoril, takže si ho pozri. Osobne mám skúsenosti s Autotrendom a s MH na Poliankach. V Autotrende som auto kúpil a aj servisoval ale tento rok mi skončila záruka a budem si hľadať nejákeho šikovného súkromníka. Podľa mňa tie servisy sú na jedno kopyto, drahé a nič ti neurobia navyše, ani len šróbik nedotiahnu.
Astra II
mailer

Příspěvek od mailer »

Ahoj.
ja som auto kupil pred 2 rokmi v autotrende, a ked som minuly rok isiel na prvu garancku, tak v telefone hovoril cenu 8-9tisic sk. tak som volal do MH a tam to bolo za 4500-5500sk.
No a v MH mi vymenili aj ziarovku H7 za 450sk :? a namiesto osramky co som tam mal mi tam dali narvu . A co pocuvam ze menia aj to co nemusia tak sa az klepem, ale co uz, iba musim verit, ze vymenia to co maju.
Uz som objednany na stvrtok, tak uvidim, dam urcite vediet, ako som dopadol.
Pico

Příspěvek od Pico »

Aj ja som kupil auto pred dvoma rokmi v Autotrende. Autotrend mám najbližšie, tak som to servisoval tam a šokuješ ma, že v MH robia garančku za cca 5.000. V autotrende to bolo skutočne tak ako píšeš. Inak pri garančke mi "možno" skontrolovali len presne to, čo som zaplatil. Na nič iné určite nepozerali. Nebol som ochotný platiť za položky typu "kontrola osvetlenia". Pri prvej garančke mi zasvinili všetky zátky / tie žlté/ v mot. priestore keď špinavými rukami kontroloval náplne. S MH mám skúsenosti len s predošlou Astrou F a takisto to nebola žiadna sláva ale sú odomňa strašne ďaleko. Bývam v Ružinove. Napíš mi prípadne SZ niečo bližšie o svojej Astre a skúsenostiach so servismi.
Astra II
mailer

Příspěvek od mailer »

Tak a mam to za sebou.
Dopadlo to dobre, teda aspon ja mam z toho dobry pocit (ale ci vymenili vsetko ako mali nezistim, nie som automechanik), i ked ceny za material maju dost premrstene, ale to uz asi vsade (baterka do dialkoveho v kluci za 4eura). Platil som 240eur.

Co sa tyka problemov, tak nemam ziadne, ani som za tie 2 roky nemal KLOP KLOP, takze zatial len chvala.
Pico

Příspěvek od Pico »

A kde si bol v ktorom servise ? Čo všetko ti menili za 240 €.
Astra II
mailer

Příspěvek od mailer »

v MaH v petrzalke.
Robili mi servis po 2 rokoch.
Odpovědět