proběhla výměna turba - starý repasovaný vydrželo 12 tis km a hrká hodně moc
tak jsem sehnal jetý - nehrká
po výměně turba to vůbec netáhne v nízkých otáčkách - 1500-1800 - v těhle otáčkách to hulí - ani na volnoběch otáčky nechtějí vyskočit, začne to táhnout až od 1800 - nástup turba
Co teď?
Výměna TURBA - netáhne v nízkých ot.
Výměna TURBA - netáhne v nízkých ot.
Dříve:
Astra G X17DTL - 1,7 TD 5OkW, r.99, 5DV, pal. PC - TID, DRL-LED, tempomat+kontrolka, AngelEyes+Xenon, Křídlo OPC
Opel Vectra B 1,6 16V
Ford Fiesta 1,8D
Škoda Forman
Astra G X17DTL - 1,7 TD 5OkW, r.99, 5DV, pal. PC - TID, DRL-LED, tempomat+kontrolka, AngelEyes+Xenon, Křídlo OPC
Opel Vectra B 1,6 16V
Ford Fiesta 1,8D
Škoda Forman
- Reklama
Re: Výměna TURBA - netáhne v nízkých ot.
Zkontrolovat vakuovou pumpu a podtlaky (hlavně k EGR).
Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line

Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Tak mi včera vyskočila i Orange kontrolka - chyba P400
otevřel jsem kapotu a koukal jsem tam jako bych tam něco ztratil
a pořád se mi nezdály ty hadičky tak jsem je prohodil
A jel jsem to projet. Rozjezd krásnej hned to táhlo jak před tím jen s tím problémem že už jsem hejbnul s čerpadlem a teď je o 1L větší spotřeba - no nic dáme zpět
Ta vakuová pumpa je toto když jsem z ní vyndal hadičku tak byla od oleje - pumpa jde nějak přetěsnit?
otevřel jsem kapotu a koukal jsem tam jako bych tam něco ztratil

Ta vakuová pumpa je toto když jsem z ní vyndal hadičku tak byla od oleje - pumpa jde nějak přetěsnit?
Dříve:
Opel Vectra B 1,6 16V
Ford Fiesta 1,8D
Škoda Forman
Opel Vectra B 1,6 16V
Ford Fiesta 1,8D
Škoda Forman

zafira Y20DTH 2001 PP od davida +tempomat za 300,- :-)))
agila 1,2 2004 drahé polovice(pasé,teď ochcávka :D)
op-com 1.39 EN
agila 1,2 2004 drahé polovice(pasé,teď ochcávka :D)
op-com 1.39 EN
- pepik
- Bydliště: vlevo za pravim rohem stredne u prostred nahore smerem severojih = Praha :D
pod vakuovou pumpou by mel byt pry naky ,,o,, krouzek
(tady na foru sem se uz ptal)

FFS-flip flop simson a na nem dalsi ruzne blbosti ale par uspesne vyhranejch soutezi za sebou maa
( http://www.youtube.com/watch?v=2xeThFUemyE&NR=1 )
OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru
+ 2x garfild za oknem 

OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru