montáž parkovacího asistenta
montáž parkovacího asistenta
ahoj, nenajde se tady někdo kdo by si troufnul za budování parkovacích senzorů? chtěl bych koupit ty co tady někdo nabízí za těch 500 a nechat si je namontovat na nový auto, oproti coupe je o dost delší a taky hned nechci odřít zadní nárazník, ideálně praha a okolý, ale je tam trochu problem že se musí vrtat prej i do výstuže nárazníku tak doufám že by to nebyl problem
- Reklama
Re: montáž parkovacího asistenta
ahojky ,
už to tady bylo jenom pohledat např. https://www.astra-g.cz/parkovaci-asistent/ . Instalace není náročná , jen než začnete vrtat ověřte si , že nenavrtáte NIC důležitého / např. úchyty nárazníku/ a čidla budou opravdu vodorovně a ne sklopeny k zemi – bude vám to pískat i na trávu. Podle typu čidel navrtat tak, aby se kryly zóny dosahu +/-pár cm nehraje až takovou roli, samozřejmě vše se stejným odstupem , tedy -
1-zaměřit podle návodu,
2-sundat nárazník /je to pár šroubků/ ,
3-zkontrolovat jestli něco není zezadu /případně posunout díry-STEJNĚ NA OBĚ STRANY /
kabely jsem protáhl pod koncovým světlem do kastlíku v kufru kde je elektronika a kolem prahu dopředu , napájení je ze žárovky couvačky
krom čidel jsem nic nevrtal
a to je asi tak vše
už to tady bylo jenom pohledat např. https://www.astra-g.cz/parkovaci-asistent/ . Instalace není náročná , jen než začnete vrtat ověřte si , že nenavrtáte NIC důležitého / např. úchyty nárazníku/ a čidla budou opravdu vodorovně a ne sklopeny k zemi – bude vám to pískat i na trávu. Podle typu čidel navrtat tak, aby se kryly zóny dosahu +/-pár cm nehraje až takovou roli, samozřejmě vše se stejným odstupem , tedy -
1-zaměřit podle návodu,
2-sundat nárazník /je to pár šroubků/ ,
3-zkontrolovat jestli něco není zezadu /případně posunout díry-STEJNĚ NA OBĚ STRANY /
kabely jsem protáhl pod koncovým světlem do kastlíku v kufru kde je elektronika a kolem prahu dopředu , napájení je ze žárovky couvačky
krom čidel jsem nic nevrtal
a to je asi tak vše
www.eso.tym.cz - nejen astra-g v obrázcích - ostatní je na vás