Do desky můžeš zapojit až 3 ventilatory jsou označeny na obrázku,CPu fan(procesor),měl by mit regulaci automatickou(nastaveni v Biosu),nebo pomocí programu k desce(dle výrobce,machři jsou na to u MSI),nebo nějakého jiného externího programu.
Další konektory jsou SYS fan 1,NB fan1,tam už ale nemusí fungovat regulace na 3 drátový vetrák.Podívej do manualu.
Jako první bych samo zkontroloval pastu pod cpu,větrák ve zdroji(už mi odešly 3 za rok)prostě se zadřely,popř. koupit lepší chladič než je standartně dodávaný.Chladič je základ.Já měl na AMD 939 0.8kg poctivý mědi se 4 heatpipe a uchladil to i bez větráku.
Ohledně velikosti větráku větší,pomalejší=víc adidas

,pokud máš menší díry,daj se koupit redukce.
koukám,že máš AMD am2,já mám taky,Athlon 64 X2 4600+ 2.41GHz,chadím ho standard chladičem a používám sadu softwaru na taktování cpu(vše od AMD,když tak pisni pošlu ti co je třeba),bez zátěže jede na 1GHz,šetří a netopí a jak je potřeba zabere.Při surfování pc skoro neslyším,větráky jedou na min otáčky.
Grafika GeForce 7900 GS PCIexpres,odebráno tovární chlazení s hlučným větrákem,namontován oboustraný hliníkový pasiv se 2 heatpipe,chadí v pohodě,při náročných hrách na něm udržím ruku při otevřené skříni,pokud ji zavřu a vzduch proudí jak má tak teplota nevyleze nad 35°C při 20°C okolní teploty.
Na předku skříně mám malý 8cm 12V větrák napájený 5V,nehučí a chladí 2 HDD,redukce se dají koupit nebo udělat,vzadu pomalý regulovaný 12cm,to samé ve zdroji.
Taky něco může dělat pořádek ve skříni,smotané a poskládané kabely,aby nevadily proudění vzduchu.Tohle je jen moje zbožné přání,páč toho mám v bedně tolik,že už se tam skoro víc nevejde.
na požádání můžu něco nafotit.