Kde vzít peníze na nákup Astry?
Kde vzít peníze na nákup Astry?
Chci se zeptat. Zvažuji koupit novou Astru G, ale nemám celou hotovost. Dám do kupy tak 100 000 a zbytek bych musel splácet. Vím že u leasingu není auto moje a u úvěru ano, ale zase leasingy bývají často dost levnější než úvěr. Co byste mi poradili Vy? Leasing či úvěr a u které banky či společnosti by to bylo nejvýhodnější?
Zatím astru nemám, ale chci ji
- Reklama
- Zdeněk Lbc
Jednoznačně půjčku a to přímo u společnosti GMAC, a.s., která je finanční skupinou pro financování dopravních prostředků v rámci koncernu GM. Dražší než leasing rozhodně není, v průběhu půjčky můžeš i měnit platební podmínky a auto dříve i doplatit. Od dnešního dne jsou k dispozici nové ceníky na modelový rok 2007, kde se snížila cena ASTRY CLASSIC II o 23 000,- Kč! Výbava zůstala stejná, nic se na autě nemění. I výbava v hodnotě 49 400,- Kč ZDARMA ( klimatizace manuální, dálkové centrální zamykání, výškově stavitelné sedadlo řidiče a výškově stavitelný volant, el. ovl. přední okna a zrcátka ) zůstala zachovaná.
Jinak je možnost koupit v akci Last Minute model. rok 2006 se slevou 74 000,- Kč!, s motorem 1,6i 16V dokonce 78 000,- Kč! Podmínkou je právě financování GMAC. Tak a teď se rozhodni. Hodně zdaru!
Jinak je možnost koupit v akci Last Minute model. rok 2006 se slevou 74 000,- Kč!, s motorem 1,6i 16V dokonce 78 000,- Kč! Podmínkou je právě financování GMAC. Tak a teď se rozhodni. Hodně zdaru!
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
ja bral 100 klacku pujcku u CS, ale jelikoz jsem zamestnanec tak mam vyhodny urok a doplatim to snad co nejdriv. Takze ti doporucim sporku, penize jeste ten den na ucte !!!!
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Zdeněk Lbc
milosh píše:ja bral 100 klacku pujcku u CS, ale jelikoz jsem zamestnanec tak mam vyhodny urok a doplatim to snad co nejdriv. Takze ti doporucim sporku, penize jeste ten den na ucte !!!!

Však já mu věřím. A jeho informace o nových slevách mne moc potěšila. To je 49400 + 23000 slevy a to je 71400 celkem, jestli to dobře chápu. Nynější sleva je 67400 takže příští sleva je ještě o trošku větší. A nějaká sleva se dá většinou ještě z dealera dostat. Nejde ani tak o to že je sleva větší, ale že je stále. Jinak na tu slevu 74 000 jsem se ptal, ale bylo mi řečeno že to je na skladové astry pouze v základní verzi. A to bych nechtěl. Přeci jen už nějakou výbavu chci.pepca píše:tak Zdenkovi můžeš rozhodně věřit,má to z první ruky
Já právě měl takové nabídky kdy splátka na leasingu byla výrazně nižšší než splátka úvěru. Jinak bych se vůbec neptal kdybych měl nabídku úvěru srovnatelnou s nabídkou toho leasingu.Luky píše:Leasing te vzdy vyjde draz nez uver. S tim, ze ti to auto nepatri, mas pravdu a je to hlavni nevyhoda leasingu. Vyhoda je, ze obsahuje pojisteni, takze pokud si vemes uver a zaplatis pojisteni, dostanes se cca na stejnou cenu jako pres lizacku.
Tak to jo, to vedet, tak to ani nepisuMarhonza píše:Já právě měl takové nabídky kdy splátka na leasingu byla výrazně nižšší než splátka úvěru. Jinak bych se vůbec neptal kdybych měl nabídku úvěru srovnatelnou s nabídkou toho leasingu.

V tom pripade bych dal na Zdenka, mel by o tom mit slusnej prehled.
--- Astra G '98 1.4 16V ---
Ale je zajímavé, že ani jeden ze tří dealerů které jsem zatím oslovil mi financování GMAC nenabídli. Dva mi nabídli ČSOB leasing a třetí buď leasing, nebo půjčku od CAC leasing. Z leasingovek které jsem sám oslovil je zatím nejlepší nabídka od Credium což je leasingovka České pojišťovny. Nabídky úvěrů které zatím mám jsou o cca 400,- měsíčně víc při stejné akontaci než ten leasing od ČP.
prodejci dostávaj od leasingovek provize za uzavřenou smlouvu který se třeba v případě áček dostaávaj až na 20% ceny auta a tato provize je schovaná do položky "poplatek za uzavření smlouvy" kterej je pak rozpočítanej do všech splátekMarhonza píše:Ale je zajímavé, že ani jeden ze tří dealerů které jsem zatím oslovil mi financování GMAC nenabídli. Dva mi nabídli ČSOB leasing a třetí buď leasing, nebo půjčku od CAC leasing. Z leasingovek které jsem sám oslovil je zatím nejlepší nabídka od Credium což je leasingovka České pojišťovny. Nabídky úvěrů které zatím mám jsou o cca 400,- měsíčně víc při stejné akontaci než ten leasing od ČP.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Zdeněk Lbc
Ta sleva 74 000,- a 78 000,- Kč se týká skladových vozů m.r. 2006 a financovaných GMAC, ale většina jich je právě s výbavou za 49 400,- + metalíza. Ta sleva je právě na tyto vozy. Takže se dá vybrat i vybavené auto. Záleží, co je skladem. Zatím to platí do 31.8.06.
Pro vozy nového model. roku 2007 je i nadále výbava za 49 400,- Kč ZDARMA, je levnější o 23 000,- Kč a (sleva 16 000,- při financování GMAC. Platí do 31.8.06).
Co se týče leasingovek, každý dealer preferuje jinou společnost, ale všichni dealeři opla by měly mít GMAC možnost nabídnout, vzláště, pokud se na ni zákazník zeptá. Záleží to ale jen na nich.
Můžu se zeptat od kud jsi, "Marhonzo"? Pokud bys měl zájem, můžu Ti nezávazně poslat kalkulaci na auto. Ale nevnucuju se.
Pro vozy nového model. roku 2007 je i nadále výbava za 49 400,- Kč ZDARMA, je levnější o 23 000,- Kč a (sleva 16 000,- při financování GMAC. Platí do 31.8.06).
Co se týče leasingovek, každý dealer preferuje jinou společnost, ale všichni dealeři opla by měly mít GMAC možnost nabídnout, vzláště, pokud se na ni zákazník zeptá. Záleží to ale jen na nich.

Můžu se zeptat od kud jsi, "Marhonzo"? Pokud bys měl zájem, můžu Ti nezávazně poslat kalkulaci na auto. Ale nevnucuju se.
Poslal jsem Ti ještě než jsi to napsal SZ. Asi telepatie.Zdeněk Lbc píše:Ta sleva 74 000,- a 78 000,- Kč se týká skladových vozů m.r. 2006 a financovaných GMAC, ale většina jich je právě s výbavou za 49 400,- + metalíza. Ta sleva je právě na tyto vozy. Takže se dá vybrat i vybavené auto. Záleží, co je skladem. Zatím to platí do 31.8.06.
![]()
![]()