Půjčení dodávky

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
zmrzlina
Kontaktovat uživatele:

Půjčení dodávky

Příspěvek od zmrzlina » 04 srp 2009, 12:08

Ahoj,
chtěla bych se zeptat, jestli někdo nemáte na půjčení nějakou dodávku typu Ford Transit apod. Potřebujeme odstěhovat nábytek, ledničku a pračku z Brna do Rakovníka a do Astřičky to bohužel nenarveme (ani na vícekrát - lednice se nám nevejde). Jednalo by se o 1 den v druhé půlce srpna - cca od 20.8., cca 600 km.
Přítel má řidičák na Cčko, ale nebráníme se i kdyby si někdo udělal čas a tu cestu odřídil (chápu, že půjčit auto někomu se asi nebude nikomu chtít). Samozřejmě cestu+PHM zaplatíme, případně i čas strávený s námi :D
Přemýšleli jsme nad půjčovnou, ale bohužel všude chtějí 10-15 tisíc zálohu - tolik peněz "volných" opravdu nemáme. :(
Nejlépe v okolí Brna příp. Rakovník/Praha tak, abychom nemuseli najíždět km navíc a jeli opravdu jen 2x tuto trasu (jednou prázdní a jednou plní).
Díky, Ali
ASTRA 2,0 DTI, Y20DTH
ZAFIRA B 1,9, CDTI, 74 kw, Z19DT

"Není důležité, kolik mám centimetrů, ale kolik mám energie."

Reklama

Capone

Re: Půjčení dodávky

Příspěvek od Capone » 05 srp 2009, 20:29

Ahoj :D

Mám možnost si na vedlejšáku pučovat dodávky. ( pro zaměstnance je cena 5kč/km ) Tak kdyby něco,dej vedět..Ale od 14.8.-25.8. jsme na dovolené...
Astra G 1.7.DTI ( 01 ) Obrázek už má nového majitele ...
... jinak Astra H Caravan...
"Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"

Odpovědět