vymena hadice na klime

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
peet100

vymena hadice na klime

Příspěvek od peet100 »

Nazdar vsetci. Mam deravu hadicu co ide z a do kompresora a chcem ju vymenit. Treba tam dat aj nejake podlozky alebo to rovno dat radsej do servisu?
1.6 16V 74KW HB 5dv.
Reklama

vasekpetr1

Re: vymena hadice na klime

Příspěvek od vasekpetr1 »

Záleží na zručnosti a vybavení vercajkem. Já měl taky netěsnost na spoji silné hadice s trubkou u kompresoru, původně jsem do toho chtěl jít sám, ale protože nemám vnější torxy, tak jsem to odvezl známýmu mechanikovi - a dobře jsem udělal: šroub na kompresoru vůbec nešel povolit, nakonec se mu to povedlo, ale drbal se s tím přes hodinu. Sadu hadic jsem sehnal jetou tady na fóru, vyměněno za půl hodinky, za práci si řekl mechoš 300,- naplnění u nás i s barvivem 650,- a už chladím. 8)
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.

A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
denny
Kontaktovat uživatele:

Re: vymena hadice na klime

Příspěvek od denny »

A taky je potřeba zdůraznit,že 8smi ventilový motor má kolem sebe u kompresoru docela náměstí,ale 16cti ventilový je docela slušně zarovnaný.Takže bych to viděl na více než hoďku. :D :D :D
Odpovědět