Někomu tam ty 14" nevaděj ..spíše naopakZigi píše:Jo jo stradej a rychle,protoze 14" se na Astru vubec nehodi,vypada to dost ohyzdnepjotr píše:Jiný kola by to určitě chtělo, jsou tam 14kyBudu střádat...

Někomu tam ty 14" nevaděj ..spíše naopakZigi píše:Jo jo stradej a rychle,protoze 14" se na Astru vubec nehodi,vypada to dost ohyzdnepjotr píše:Jiný kola by to určitě chtělo, jsou tam 14kyBudu střádat...
Ja som kúpil astru tiež s plecháčmi a puklicami. Ale ALU kola urobia úplny iný pohľad na auto. Plecháče som nechal na zimu a kúpil nové ALU disky a nové letné pneu. Stojí to dosť prašulkou, ale stojí to zato.pjotr píše:Při pohledu na tvojí Astru uznávám, že kola dělaj auto.Sršeň píše:Noo, farba je super, takú mam aj jaA s tými elektrónmi to bude vyzerať ešte lepšie, ale určite tam daj 15" a vyššie. Nechápem prečo majú niektoré astry 14". Je to podľa roku výroby ?
Já se ze to ani trochu nesydim ... I na Octavii se dávali 14"Zigi píše:Nerikam abys machroval,ale jezdit se 14" bych se stydel,kdyz kdejaka skodovka ma alespon ty 15"!Honz@ píše:Já taky auto nemám na machrování (narozdíl od jiných) . Auto mám na ježdění .![]()
Přečti si co píšeš ! Tam si psal "Nevim jak bys machroval"Zigi píše:Nerikam abys machroval,ale jezdit se 14" bych se stydel,kdyz kdejaka skodovka ma alespon ty 15"!Honz@ píše:Já taky auto nemám na machrování (narozdíl od jiných) . Auto mám na ježdění .![]()
Honz@ píše: Myslim že Octavka je náhodou dobrý auto... I se 14"
Ono taky záleží jak se kdo k autu chová že joZigi píše:Puvodne se mi vzdycky Ochcavka libila,i jsem ji chtel v TDicku,ale mame doma uz 3 roky starou (puvodne novou) a je to kram!!Na Astru se vubec nechyta krom pohodli,bo je naladena moc mekce
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |