Plánuju malý změny ale nevím jestli by to bylo k lepšímu , v každým případě nebudou ani lišty a kliky v barvě vozu, a ani zatmavení oken fóliema, prostě to tak nechci
Takže tady je k porovnání možná změna a díky za radu
Jednoznačně ano. I bez folii jsou černý sloupky pěkný.
Blinkr nee. Už sem na tím taky tisíckrát přemýšlel. Ale pak se na něj podívám a říkám si, vždyť nemá chybu. Je prostě pěknej.
Když už, tak jen opravdu lehce. Aby to chytlo tmavší nádech. Ale do černý bych ho nedával.
Jinak sprej na světla jsem kupoval v Globusu. Německá výroba, po vytvrdnutí "skleněný" povrch.
Naposledy upravil(a) Berry dne 31 kvě 2009, 22:01, celkem upraveno 2 x.
eX Opel Astra G 1,8 16V OPC Styling
BMW F800S
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=9217
Odtrhnu se od většiny a za sebe říkám: Sloupky NE ( dle mého názoru změna k horšímu, docela mě to štvalo i na bejvalé tátovi Cordobě z rv.94 ) Blinkry ANO ( buď lehce zatmavit a nebo originál zatmavené - nejhorší jsou orange )
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Blinkr bych nechal, protože mi přijde že je tak pěkně schovaný a nekřičí.
Sloupky bych dal, v reálu to snad nebude tak výrazné jako na fotomontáži výše a když se ti to nebude líbit, tak to prostě strhneš... (za předpokladu že je nebudeš stříkat, což bych nedělal)