Zavěšeni kol

Brzdy, tlumiče, výfuk, prostě o všem co je pod autem.
Odpovědět
dateli

Zavěšeni kol

Příspěvek od dateli »

Ahoj nevim zda to sem patři pokud ne tak to prosim smazat Byl jsem ted na stk a mech.mi napsal do lechkych zavad zavěšeni kol Nevi někdo co by to mohlo bejt Mech. mi nic neřekl jen to že auto je dobře připravene a to bylo vše
AstraG kombi
1.6 74 KW 16V X16XEL
Reklama

MAX - CZ
Kontaktovat uživatele:

Re: Zavěšeni kol

Příspěvek od MAX - CZ »

Vůle v čepech nebo kloubech.
Pokud to napsal do lehkých, tak to ještě neni tak hrozný, ale výhledově počítej s jejich výměnou (žádná hrozná věc). Pokud by ta vůle byla větší tak už by to bylo ve vážných nebo dokonce nebezpečných závadách a to už by jsi neprošel STK. Ale to by jsi poznal, že ti auto "plave", nebo že ti v kolech začne klepat.
Takže můžeš být zatím naprosto v klídku. :wink:
OPEL ZAFIRA 2,2DTI Y22DTR OPC line 2005

https://www.automilacek.cz
Hribek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hribek »

Vůbec bych se tím netrápil. U staršího auta se ti nikdy nepodaří odjet bez nějakého zápisu, i když budeš mít vše naprosto v pořádku, něco ti tam napíše vždycky. Nebo už se vám někomu povedlo s autem tak starým jak tady průměrně máme odjet z STK bez jedinného zápisu???
denny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od denny »

Standartně píšou -skříň ,karoserie,budka,zavěšení,a volné sedačky.Jsou za to body a za body peníze.Vše v lehkých závadách.
dateli

Příspěvek od dateli »

Tak všem diky za odpovědi Jsem aspon klidnějši Na autě nejde nic poznat A v lehkych mam napsane jen to zavěšeni kol
1.6 74 KW 16V X16XEL
Odpovědět